Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Yazarlar
Print Al
Yönetim Haber Sitemizin Kurucusunu Kaybettik...




Bir İstanbul beyefendisi; eğitimci, yapımcı, sunucu, organizatör gönül insanı Mehmet Emin Özturk vefat etti. Değerli dostumuza rahmet, bütün ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Lütfen Mehmet Emin Bey ve tüm geçmişlerimiz için birer fatiha okuyabilir miyiz..

Uzun süren rahatsızlığı sebebiyle tedavi görmekteydi. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Lisans, İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Organizasyon alanında Yüksek Lisans yapmıştı. Londra'da Royal Institute of Public Administration (RIPA), Modern Yönetim Becerileri Eğitim Programını başarı ile tamamlamıştı.

Öztürk,1986-1993 yılları arasında Başbakanlık Uzmanı;1994'den itibaren ulusal ve uluslararası alanda kamu, yerel yönetim, STK ve özel sektöre; kurumsal gelişim, strateji ve değişim yönetimi alanında yönetim danışmanı olarak hizmet vermişti.

TV ve radyo'da çok sayıda programın ve "İş Dünyamız Programı"nın; yapımcı, editör ve moderatörü olarak görev yapmış olan Öztürk'ün iş yönetimi alanında makale ve röportajları gazete ve dergilerde yayınlanmıştı.

Mehmet Emin Öztürk, kendisinin tasarladığı ve özgün bir proje olarak iş dünyasında önemli sonuçlar doğuran Kurum Kültürü ve Liderlik Gelişim Atölyesi programlarını başarı ile uygulamaktadır. Öztürk, bir çok ulusal, uluslararası katılımlı ve uluslararası konferanslarda strateji, yönetim, kurumsal gelişim, değişim yönetimi alanlarında sunumlar ve moderatörlükler yapmıştı. Takım Çalışması ve Liderlik, Yönetim Becerileri, Toplantı Yönetimi, Yazışma ve Raporlama Becerileri, Öğrenmeyi Öğrenmek, Değişim Yönetimi, Koçluk, Motivasyon, İletişim, Müşteri, Zamanı Etkili Değerlendirme, Problem Çözme, Karar Verme, Çatışma Yönetimi, Müzakere Becerileri ve Profesyonellik alanlarında eğitimler vermekteydi.

Yönetim Haber sitesinin sürekli yazarıydı. Sosyal alanda Başbakanlık Uzmanları Derneği ve Kariyer Akademi Yönetim Kurulu üyesi olarak faaliyetlerde bulunmaktaydı.


M. Emin Öztürk ile iletişim kurmak için e-mail adresi:
Yazarın Diğer Yazıları
Ortak akıl’la hareket edin, kiralık akıl’la değil…
Marka kentiniz olsun, 1 milyar dolar borcun olsun
Sürdürülebilir başarı için…
Niçin 2015 Altın Bir Yıl?...
Niçin Kalbe Endeksli Yönetim?
Kurum kültürü “marka”yı sabah kahvaltısı olarakyer
Takım anlayışının geliştirilmesi
Drucker’a göre üç tür ekip…
Ekipçilik
Takım; sözün hedefi ve özetidir
<<  1 | 2 | >> 
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.