Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Yazarlar
Print Al
Mustafa Salih Yazıcı Kimdir?



1965 doğumlu olan Yazıcı, ilk, orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1987 yılında mezun olmuş, Gazi Üniversitesi’nde “Kamu Örgütlerinde Yenilikler” üzerine master yapmıştır. 1993 yılında Hacettepe Üniversitesinde Doktora Programına devam ederken; Türkiye Gazetesi Samsun Baskı Tesisleri Kuruluşu için ayrılmıştır. Eğitimi sırasında (1988 – 1993) Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde, Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır. 1996 – 2002 Yılları arasında Finans Kurumlarının Şube ve Genel Müdürlüklerinde de çeşitli görevler yapmıştır.

2002 yılından itibaren İnsan Kaynakları konusunda çalışmaya başlamış, 2005 yılına kadar TGRT TV İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlükleri görevlerinde bulunmuştur. 2005 - 2014 yılları arasında; İhlâs Ev Aletleri, İdari İşler ve İnsan Kaynakları Departman Sorumluluğu ve insan Kaynakları Temsilciliği görevlerini yürütmüştür. Bu görevleri sırasında, Kurumsal Değişim çalışmalarının; İdari İşler, İnsan Kaynakları ve Eğitim Programlarının başarıyla yürütmesine destek vermiştir.

2004 – 2007 yılları arası TGRT FM Radyosunda haftalık olarak, 100’den fazla Dünya Dönerken Programına insan kaynakları üzerine uzman konuşmacı olarak katıldı. Bu tarihten sonra da, düzenli olmamakla birlikte çeşitli radyo programlarına konuk olmaya devam etmiştir. Ayrıca, 2008-2010 yılları arası İhlâs Haber Ajansı’nda işe alım konusunda destek vermiştir. 2013 yılı İhlas Pazarlama Değişim Projesinde; eleman seçme yerleştirme, İnsan Kaynakları ve Eğitim konularında danışmanlık yapmıştır.

2015’den itibaren “YönetimHaber” adlı Türkiye’nin iş ve yönetim portalı’nda Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaya başlamıştır. Bu görevinin yanı sıra; Yönetim ve İnsan Kaynakları alanlarında STK’larda eğitimcilik ve danışmanlık yapmaktadır. Sosyal Medya, teknoloji alanlarında, gençlere ve işini kaybeden yetişkinlere kariyer desteği konusunda sosyal sorumluluk projeleri üretmektedir.

Kendi ve danışanlarının kişisel gelişimlerini sürdürmek konusunda da hassasiyet göstererek, öğrendiklerini ve birikimlerini insanlara aktarmağa çalışmaktadır. Çeşitli alanlarda araştırma, organizasyon, derleme faaliyetlerini sürdürmekte, geçmişten gelen mirasımızı anlamaya ve geleceğe devretmeye gayret etmektedir.
Evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Mustafa Salih Yazıcı ile iletişim kurmak için e-mail adresi: msyazici@hotmail.com


Mustafa Salih Yazıcı ile iletişim kurmak için e-mail adresi: msyazici@hotmail.com
Yazarın Diğer Yazıları
Değişen Nitelikli İnsan Özellikleri, Eğitimde Bekl
Filistin, Kudüs’ün Önemi ve Geleceği
Değişen Nitelikli İnsan ve Toplum Beklentileri
Tatil Sonrası İşe Adapte Olmak
Tatilinizi, Geleceğiniz İçin Fırsata Çevirmek
Güvenilir Yerli ve Milli Kaynaklar
EYT'liler Emekliliğinizi Fırsata Çevirin
Liderlik ve Liderlik Çeşitleri Üzerine
Liderlik Üzerine,
Dünyadan bir "Paşa" geçti…
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.