Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Kültür & Sanat
Print Al

Dev Avcısı Jack (Video - Foto)

24 Mart 2013 Pazar::

Bryan Singer’ın yönettiği ve Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Stanley Tucci ile Bill Nighy’nin oynadığı Dev Avcısı Jack (Jack The Giant Slayer), 22 Mart 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.

Yazı Boyutu : A A A A

Dev Avcısı Jack (Jack The Giant Slayer)

Gösterim Tarihi: 22 Mart 2013
Dağıtım: Warner Bros.
Tür: Macera | Dram | Fantastik
Yönetmen: Bryan Singer
Oyuncular: Nicholas Hoult (Jack), Ewan McGregor (Elmont), Stanley Tucci (Lord Roderick), Bill Nighy (General Fallon)

Genç bir çiftlik işçisinin bizim dünyamızla korkutucu bir dev ırkının dünyası arasında bir geçit açmasıyla çok eski bir savaş yeniden alevlenir.

Uzun zaman önce ortadan yok olmuş devler, asırlar sonra ilk kez dünya üzerinde serbest kalınca, bir zamanlar kaybettikleri toprakları geri alma mücadelesine girişirler. Böylece, kendilerini durdurmak isteyen genç Jack’i (Nicholas Hoult) hayatının savaşına sürüklerler. Bir Krallık, bu Krallığın halkı ve cesur bir prensesin kalbi uğruna savaşan Jack, sadece efsanelerde var olduğunu sandığı durdurulamaz savaşçılarla karşı karşıya gelir ve böylece kendisi de bir efsane olma şansını yakalar.

Aksiyon-macera türündeki 3 boyutlu “Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack” ünlü sinemacı Bryan Singer’ın imzasını taşıyor. Nicholas Hoult’un Jack rolünü üstlendiği filmde, Prenses İsabelle’i Eleanor Tomlinson, düzenbaz Roderick’i Stanley Tucci, İsabelle’in zor durumdaki babası Kral Brahmwell’i Ian McShane, devler ordusunun iki başlı vahşi lideri General Fallon’ı Bill Nighy ve sadık şövalye Elmont’ı da Ewan McGregor canlandırdı.

Singer’ın yönettiği filmin hikayesi Darren Lemke ve David Dobkin’e, senaryosu ise Darren Lemke ile Christopher McQuarrie ve Dan Studney’ye ait. “Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack”in yapımcılığını Neal H. Moritz, David Dobkin, Bryan Singer, Patrick McCormick ve Ori Marmur, yönetici yapımcılığını ise Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Garcia, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco ve John Rickard gerçekleştirdi.

Kaynak: Yönetim Haber , Link : #

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.