Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

40 milyon dolarlık oyun

11 Haziran 2012 Pazartesi::

Yılın ikinci yarısında kapışacak oyunlar E3'te görücüye çıktı. Ubisoft'un Assassin's Creed III'üne EA Crysis 3 ile yanıt vermeye çalışacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyanın en büyük oyun fuarı E3’te devler sahne aldı. Merakla beklenen Assassin’s Creed III’ten Crysis’e kadar pek çok oyun ilk kez E3’te görüldü. 5-7 Haziran arası Los Angeles Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyona Microsoft, Sony, Ubisoft, Electronic Arts gibi devler damgasını vurdu. 2 gün içinde 48 bin kişinin ziyaret ettiği fuardan 40 milyon dolar gelir elde edildi.
Microsoft bu yılki E3’ün en etkin firmalarından biri olarak göze çarptı. 2013 için Xbox 360’ı bir konsoldan daha öteye geçirmeye hazırlandığını açıklayan Microsoft Xbox Live’ın içeriğini geliştirerek Xbox’ı sadece bir ‘oyun aleti’ olmaktan ileri taşımaya çalışıyor. Live platformuna eklediği film seçeneklerini arttıran Xbox takımı aynı zamanda Bing arama motorunun fonksiyonlarını da yükselteceğini duyurdu. iPhone, iPad’ler ile Xbox’ların konfigüre edilebileceği müjdesini de E3’te veren firmanın bu hareketi devrimsel bir nitelik taşıyabilir. Böylece Kinect isimli hareket ve ses algılayıcı cihazın yeni oyun döneminde daha çok kullanılması bekleniyor. İstenilen filmi sadece ‘Xbox play Titanik’ diyerek oynatabilme imkânı Kinect ile beraber geliyor.

Fuarda Cevat Yerli’yi görmek bile yetti
Elecronic Arts (EA) bu seneki E3 sunumunda vasat bir tablo çizdi. EA Games’in FIFA 2013 ve Madden 13 gibi yapımları ön plana çıkardığı sunumda en çok alkış alan an ise Crytek’in kurucusu Cevat Yerli’nin Crysis 3’ü tanıtması oldu. Yıllar içinde seriyi nasıl geliştirdiklerini anlatan Yerli “Uzun süredir oyunseverlere gelişmiş ve sağlam bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Cyrsis 3’te bu yapmak istediklerimizin hepsi var” dedi. Yeni Tomb Raider oyununda Lara her zamankinden daha genç ve modellemesi değiştirilmiş olarak çıkıyor. Bu sonbaharda piyasaya çıkacak olan Tomb Raider’da Lara kendi paçasını adadan kurtarmaya çalışıyor.

Kaynak: radikal , Link : #

Anahtar Kelimeler: IPad , İstanbul,

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.