Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

1200 firmadan indirim

17 Ekim 2018 Çarşamba::

Bakan Albayrak’ın açıkladığı ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ programına katılımcı sayısı 1.200’ü buldu. Firmalar logoları mağazalara astı

Yazı Boyutu : A A A A

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' programına katılan firma sayısı bir haftada bin 200'ü buldu. Enflasyonla mücadelenin takibi amacıyla açılan "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesi üzerinden kampanyaya katıldığını ilan eden firma sayısı her gün katlanarak artıyor. Aralarında perakendeden otomotive, gıdadan mobilyaya, tekstilden elektroniğe dev markaların da bulunduğu çok sayıda firma, dernek, oda ve kurum programa destek verdi.

Bakan Albayrak: "Enflasyon ve faiz denen iki prangadan ekonomimizi kurtaracağız"


LOGOLAR HER YERDE
Programa aralarında TMSF şirketleri, Doğuş, Sabancı, Koç, Boyner, Zorlu, Demirören, Eczacıbaşı, Yıldız, Yaşar, Sanko, Migros, BİM, A101, Şok, Carrefour, Metro, Kim, THY, Turkcell, Vodafone, Vestel, Türk Telekom, Teknosa, Vatan Computer, Vakko, Damat&Tween, Kiğılı, Aydınlı, LC Waikiki, Koton, Mavi, Loft, Adil Işık, Sarar, Doğtaş, İstikbal, Bellona, Çilek, Ikea, Fakir, Polisan, Çaykur, AOÇ, Balparmak, BMC, D&R, Altınbaş, Torku, Muya, Greyder'in de olduğu çok sayıda firma destek veriyor. Firmalar mağazalarında logoları kullanmaya başladı.

SOSYAL MEDYADAN DA PAYLAŞILIYOR
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' programına katılan firmaları sosyal medyadan da ilan ediyor. Mağazalarda kullanılan indirim posterlerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

ASGARİ FİYAT İNDİRİMİ YÜZDE 10
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, geçen hafta enflasyonla mücadelede başarıya ulaşılması için kamu öncülüğünde başlatılan programın, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğini hedeflediğini belirtmişti. Programa katkı sağlamak isteyen tüm firmalara, ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmaları çağrısında bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.