Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir

6 Aralık 2017 Çarşamba::

Yiğit Bulut: Karşımızda aklını kaybetmişler çetesi var.

Yazı Boyutu : A A A A

Derin Analiz programında konuşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, İslam dünyasında büyük tepki toplayan ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasını tarihsel perspektiften değerlendirerek bunun bölgeyle ilgili uzun vadeli senkronize bir saldırının devamı olduğu söyledi. TRT Haber TV'de Hasan Kurtulmuş'un sunduğu Derin Analiz programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir” diyerek ABD Başkanı Donald Trump'ı uyardığı ABD’nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasıyla ilgili iddiasını “çılgınlık” olarak tanımlayan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut önemli tespitlerde bulundu. Aşama aşama gerçekleştirilen, bölgede uzun süredir devam eden ABD-İsrail planlarının senkronize bir şekilde ilerlediğine vurgu yapan Bulut “Eğer Kudüs İsrail’in başkenti yapılma girişimi bu şekilde devam ederse bu apaçık bir Haçlı seferidir” dedi.

Yiğit Bulut'un konuya ilişkin yaptığı değerlendirmeler şöyle...

300 YILDIR SÜREN MÜCADELE

Türkiye’ye karşı ciddi bir saldırı var. Bu saldırı belli merkezler tarafından yönetiliyor ve bu saldırıyı yapanlar bunu bir fiziksel saldırıya dönüştürecek kadar da aklını kaybetmiş durumda. 300 yıl sonra bu coğrafyanın ayağa kalmasını yani 300 yılı niye söylüyorum Karlofça Anlaşmasıyla, 1699’a a kadar dünyaya doğu hükmediyordu yani Osmanlı imparatorluğu hükmediyordu. 1699’da Karlofça anlaşmasıyla birlikte bizim sancaklar yere düşünce Batı Doğu’nun kanını emmeye başladı.

FETÖ “ARAYÜZ”ÜYLE OPERASYON

Şimdi Türkiye’nin son 15 yıldır ayağa kalkışı ve Batı’nın Doğu’nun kanını emmesine karşı duruşu dünyadaki emperyalist odakları ciddi anlamda rahatsız etmiş durumda. Dolayısıyla bu emperyalist odakların içerideki uzantıları beslemeleri, uzantıları bunlar siyasi partinin içinde de olabilir, gazetede de olabilir, üniversitede de olabilir her yerde olabilir STK’da olabilir iş adamı da olabilir. Bu emperyalist odakların içerideki beslemeleri şu anda tam bir çılgınlık hali yaşıyorlar ve bu çılgınlık haliyle birlikte aradaki benim “arayüz” dediğim bu FETÖ terör örgütünden aldıkları emirle ki bu emri bir siyasi partinin genel başkanı da almış olabilir Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine saldırıyorlar. Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına saldırıyorlar.

ŞİMDİ KUDÜS YARIN İSTANBUL

Herkes bunu görebilmeli saldırılar aynı anda senkronize bir şekilde gerçekleşiyor, bitmiyor doymuyorlar, bir bakıyorsunuz Türkiye’ye ye yönelik saldırı Müslümanlara yönelik “Kudüs” başlığında bir başka saldırıya dönüşüyor; Amerika’nın büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması. Eğer Kudüs İsrail’in başkenti yapılma girişimi bu şekilde devam ederse bu apaçık bir Haçlı seferidir. Tarihe dikkatli bakanlar görürler ki, oradan şu senteze varabilirler ki bugün Kudüs’e saldıranlar, bugün Kudüs’ü bu şekilde algılayıp algılatanlar yarın aynı şekilde İstanbul’a saldıracaklardır. Bunun hiçbir alternatifi, kaçarı olmaz çünkü karşımızda aklını kaybetmişler çetesi var. İşin kötüsü bu aklını kaybetmiş başkana Trump’a etki etmeye başlamışsa, artık başkanın ağzından Kudüs’e karşı bir harekâtı seslendirebiliyorsa burada ciddi anlamda durup düşünmek gerekiyor.

BOYUN EĞMİŞ ESKİ TÜRKİYE

İktidarda bugün Recep Tayyip Erdoğan olmasıydı bugün Türkiye’de İngiliz kraliçesinin elini sıkan, Almanya’ya gidip başını okşatan Davos’ta herkesin önünde eğilen birileri iktidar olsaydı bugün Türkiye saldırı altında olmazdı. Çünkü zaten Türkiye onların istediği gibi boyun eğmiş üretmeyen faizi yüksek borçlanan her türlü istediklerine evet diyen eskisi gibi bir Türkiye olurdu. Ama Türkiye 15 yıldır ayağa kalkmaya çalıştığı için tam bağımsız olmaya çalıştığı için ve bu tam bağımsızlık 300 yıllık bir kaderi değiştirdiği için bu saldırılar yapılıyor.

BİNLERCE YILLIK BİR MÜCADELENİN TAÇLANACAĞI SON 10 YILA GİRİYORUZ

Binlerce yıllık bir mücadelenin taçlandırılacağı bir 10 yıla giriyoruz. Önümüzdeki 10 sene bu mücadeleyi yapanlar, binlerce yıllık tarihe geçecekler. Bu bandı kesin saklayın; binlerce yıllık bir mücadelenin taçlanacağı son 10 yıla giriyoruz. Batı’nın Doğu’ya hakimiyetinin biteceği ve güneşin Türkiye’den doğduğu ve bu yeni doğan özgürlük güneşinin tüm dünyayı ısıtacağı yeni bir 10 yıla giriyoruz.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.