Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Gayrimenkul Sertifikası hayata geçiyor

5 Mart 2017 Pazar::

Çarşamba günü Başbakan Yardımcısı Canikli'nin katılacağı toplantıda detayları duyurulacak olan 'Gayrimenkul Sertifikası'nın ilk uygulaması TOKİ öncülüğündeki bir projede gerçekleştirilecek.

Yazı Boyutu : A A A A

Resmi Gazete'de geçen yıl yayımlanarak yürürlüğe giren Gayrimenkul Sertifikası uygulaması, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde hayata geçiyor.

Hükümetin 2016 yılı eylem planında yer alan ve geçen yıl Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Gayrimenkul Sertifikası uygulamasının ilki TOKİ'nin öncülüğünde, Makro İnşaat'a ait Başakşehir Park Mavera 3 Projesi'nde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul Sertifikası projesinin detayları 8 Mart'ta düzenlenecek basın toplantısında kamuoyu ile paylaşılacak.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın ev sahipliğinde Çarşamba günü saat 11.00'de düzenlenecek toplantıya, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ve Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin katılacak.

Sektöre hareketlilik getirecek

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Gayrimenkul Sertifikası'nın sektöre hareketlilik getirmesini beklediklerini söyledi.

Uygulamanın, küçük yatırımcıların da önünü açacağını belirten Turan, "Sektöre yeni bir enstrüman katılmış olacak. Gayrimenkul Sertifikası'yla ilgili tüm detayları çarşamba günü Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve ilgili tüm tarafların katılacağı toplantıda açıklayacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.