Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Denizaltında mavitur

14 Şubat 2016 Pazar::

Alanya'da 40 metre derinlikteki kanyonları gezdirecek turistik denizaltı suya indirildi. Türkiye'de ilk olan araç, 1 saatlik turlarla görsel ziyafet sunacak

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye'nin ilk turistik denizaltısı olacak "Nemo", Antalya'da denize indirildi. Finlandiya'da imal edilen "Nemo", nisan ayından itibaren Alanya’da tura çıkacak. IHS Travel ve Touristfly tarafından Türkiye’ye getirilen denizaltı, 48 kişilik kapasiteye sahip. 20 metre uzunluğunda, 4 metre eninde, 6.5 metre yüksekliğinde ve 106 ton ağırlığındaki denizaltı, 110 metreye kadar inebiliyor.

"Nemo"da 80 saat boyunca 48 kişiye yetebilecek oksijen tüpleri ve malzemeler bulunuyor. IHS Travel ve Touristfly Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Yavuzyiğit, "Konu turizm olunca bir taraf sürekli olumsuzluklardan bahsediyor, başka bir taraf ise yapılması gerekenlerden... Tüm negatif düşüncelere kulağımızı tıkadık ve Türkiye için bir ilki gerçekleştirdik. Türk turizmine yeni bir soluk getirmek için böyle bir projeye başladık.

Yerli ve yabancı turistlerimize farklı ve eşsiz bir deneyim yaşatmak, deniz altı dünyasının keşfedilmemiş güzelliklerini göstermek için turlarımıza başlayacağız. Konuklarımız için özel bir rota belirledik ve 40 metre derinlikteki kanyonları gezdireceğiz. Denizaltı, 11 ay boyunca turlarına devam edecek. Özellikle günümüz piyasa şartlarının olumsuzluklarını düşündüğümüzde, yenilikçi fikirlere açık olmak gerekiyor. Bu ilk adımımızdı. 2017 yılında Türkiye’ye bir denizaltı daha getiriyoruz" dedi.

Alanya'da 40 metre derinlikteki kanyonları gezdirecek turistik denizaltı suya indirildi. Türkiye'de ilk olan araç, 1 saatlik turlarla görsel ziyafet sunacak

Anahtar Kelimeler: mavitur, ,

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.