Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Tarihi yarımadada turizmin kalkınması için projeler

5 Şubat 2016 Cuma::

Bu yıl ikinci kez kapılarını açan World Tourism Forum (WTF) İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 6 Şubat tarihlerinde kadar birçok sektör temsilcisini ağırlıyor. Zirvenin bu yılki teması turizm sektörünü etkileyen sınır güvenliği ve yeni pazar Afrika olacak. 7 bin katılımcının ağırlanacağı zirvede sektörün temsilcileri sektörün sorunlarını ve gelecek hedeflerini tartışacak.


Yazı Boyutu : A A A A

İSTANBUL (İHA) - Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, turizmin 'Davos’u olarak bilinen World Tourism Forum'da (WTF) tarihi yarımadada turizmin kalkınması için yaptıkları projeleri anlattı.
Zirveye katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Turkısh Aırlanes Hall'da 'Kültür Turizmi'ni anlattı. Başkan Demir, tarihi yarımadada eserlerin korunması ve turistler için hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Anlattığı projeler arasında en dikkat çeken ise turistlerin Fatih'te bulunan işletmelere internet üzerinden yapılan her yorumun incelenip denetlenmesi oldu. Yapılan bu denetlemelerde turistlerin şikayetleri göz önünde bulundurularak işletmelerin gerekli ruhsat ve yeterlilik koşullarına uygunluğu zabıta ekipleri tarafından denetleniyor.

“SEYAHAT EDENLER BİZİM GÖNÜLLÜMÜZ OLUYOR”
Kadınlar Pazarı dönüşüm projesi ile bölgenin tanıtımı için önemli bir proje yaptıklarını ifade eden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Rezervasyon sitelerinde yapılan yorumlar için bir ara program yaptık. Fatih ilçemizde kalan bütün misafirlerimizin düşüncelerini yazdığı yorumların bütün raporlarını alıyoruz. Bütün seyahat edenler bizim gönüllümüz oluyorlar. Yapılan o yorumları biz ihbar olarak kabul etik ve bütün işyerlerini ziyaret ettik. Gittiğimizde projelere ve ruhsatlara bakıyoruz. Bu proje bize ciddi veriler sağladı. Teknik ve uyanıkça bir çalışma aslında. Komşunuzda alev varsa kıvılcım da olsa sıçrar size. Biz şuanda Güneydoğu'da yaşananların temel nedenlerinden bir tanesinin yanı başımızdaki yangının bize sıçramış kıvılcım olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.