Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Vaatler için acil eylem planı hazırlanıyor

3 Kasım 2015 Salı::

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Vaatlerin hepsini yapacağız. Sayın Başbakanımız dün MYK’da talimat verdi. 100 günde hangi adımlar atacağız, acil eylem planı hazırlıyoruz" dedi.

Yazı Boyutu : A A A A

1 Kasım Genel Seçimlerini değerlendiren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yüzde 49'un beklediklerinden yüksek olduğunu ancak sürpriz olmadığını söyledi. Akdoğan, "46-47’lerde bir sürpriz bekliyordum bu daha yüksek bir sürpriz oldu. Biz 2011’de de yüzde 49 aldık o yüzden yüzde 49’da çok sürpriz değil" diye konuştu.

NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, AK Parti'nin başarısını "güven ve istikrar" vurgusuna bağladı.

Partisinin seçim vaatlerine de değinen Akdoğan, "Bunların hepsini yapacağız. Sayın Başbakanımız dün MYK’da talimat verdi. 100 günde hangi adımlar atacağız, acil eylem planı planlıyoruz. Bu vaatlerin hepsini takvimleyerek bir eylem planı hazırlanıyor. Türkiye'nin kaybedecek bir günü yok" ifadelerini kullandı.

"5. parti hedef saptırmaydı"

Akdoğan, 5. parti iddialarına da değindi. "Bunlar hedef saptırmaydı" diyen Başbakan Yardımcısı, "MHP'nin eridiği görülüyordu. AK Parti'de böyle bir şey olmaz. Yüzde 49 bunun en güzel cevabıdır. AK Parti'nin hem Kürtlerden hem ülkücü tabandan oy alabilmesi ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

"İmralı ile görüşme için şartlar olgunlaşmalı"

Çözüm sürecinin geleceğine ilişkin de mesajlar veren Akdoğan, şu anda PKK ile mücadele edildiğini ve İmralı'ya görüşmek için şartların yeniden oluşması gerektiğinin altını çizdi.

"Medya dokunulmaz değil"

Başbakan Yardımcısı, basın özgürlüğüne yönelik eleştirilere de yanıt verdi. Medyanın demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirten Akdoğan, şunları kaydetti:

"ABD'den açıklamalar geliyor ama orada ulusal güvenlik dendiği zaman akan sular durur. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza daha söylenmedik ne kaldı acaba? Basın ahlakıyla basın özgürlüğü birlikte gider. Bir şeyin içerisine medya girince dokunulmazlık kazanmıyor."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.