Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Davos Zirvesi, 21 Ocak'ta başlıyor

20 Ocak 2015 Salı::

Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF), 21-24 Ocak tarihleri arasında Davos-Klosters'te yapılacak toplantılarına yaklaşık 140 ülkeden devlet ve hükümet başkanları ile temsilciler katılacak.


Yazı Boyutu : A A A A

"Yeni Küresel Şartlar" konulu toplantılarda Türkiye'yi Başbakan Ahmet Davutoğlu temsil edecek. Davutoğlu'nun 22 Ocak'ta Davos'a gelmesi bekleniyor.

Türkiye, 2009'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde "Davos benim için bitmiştir" diyerek terk ettiği zirveden bu yana ilk kez başbakan düzeyinde temsil edilecek.

Dünya Ekonomik Forumu Kurucusu ve Başkanı Klaus Schwab, yaptığı açıklamada "Günümüzde liderler, daha önce eşi görülmemiş zorluklarla karşı karşıya kalıyor. 2015'te bu zorlukların üstesinden gelmek, tüm liderlerin önceliği olacak. Bu zorlukların üstesinden başarıyla gelebilmek, sadece sürdürülebilir büyüme ile değil, güven ortamının yeniden oluşturulmasıyla mümkün olabilir" dedi.

Toplantılarda 2015'in en büyük küresel sorunları ele alınacak.

Siyaset ve iş dünyası liderlerinin yanı sıra akademisyenler, sanatçılar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin bir araya geleceği toplantılar sırasında liderlerin, ikili görüşmelerde de bulunması bekleniyor.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.