Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Tam Faktoring 15 yeni şube açacak

26 Mart 2013 Salı::

Tam Faktoring 15 yeni şube açacak. Tam Faktoring Genel Müdürü Hasan Erkan Anlar, “Şu anda Topçular, İkitelli, Beylikdüzü, Dudullu, Pendik ve Gebze olmak üzere toplam altı şube ile faaliyet gösteriyoruz.

Yazı Boyutu : A A A A

Firma olarak 2012 Mayıs ayı sonunda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) faaliyet iznini alarak Haziran ayında müşterilere hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Tam Faktoring Genel Müdürü Hasan Erkan Anlar, hızlı bir başlangıç yaparak yıl sonu itibarıyla yedi aylık bir sürede binin üzerinde müşteri ile 70 milyon TL’lik işlem gerçekleştirdiklerini vurguladı. Bu yıl da hızlı bir şekilde müşteri sayılarını artırmaya devam edeceklerini ifade eden Anlar, “Şu anda Topçular, İkitelli, Beylikdüzü, Dudullu, Pendik ve Gebze olmak üzere toplam altı şube ile faaliyet gösteriyoruz.

Bu yıl Anadolu’da yeni şubelerle yayılmaya başlayacağız. Bu amaca yönelik olarak 15 yeni şube açarak, altı olan şube sayımızı 21’e çıkaracağız. Yıl sonunda toplam 200 kişiyi aşan büyük bir aile olacağız” dedi. Tüm bu yatırımları, çok daha fazla sayıda küçük ve orta ölçekli müşterilere hizmet verebilmek ve onlara daha yakın olabilmek amacıyla yapacaklarını belirten Anlar, “Bu noktada müşteriye dönük yüzümüzün, şube çalışanlarımız olduğunu biliyor, istihdam edeceğimiz her bir personelin yeterliğine büyük önem veriyoruz. Bununla da yetinmeyip, şirket içi eğitimlerle çalışanlarımızın bilgisini artırıp, hizmet ilkelerimizi çok iyi benimsemelerini ve içselleştirmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Tam Faktoring’in, yüzde 100 Vector Yatırım Holding iştiraki olup, 82 milyon TL ile sektörün en büyük ödenmiş sermayelerinden birine sahip olduğuna işaret eden Hasan Erkan Anlar, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere kolay, şeffaf ve modern faktoring hizmetlerini özel olarak geliştirilmiş ve konumlandırılmış şubeleri aracılığı ile sağladıklarını bildirdi. Anlar, “Müşterilerimiz kendilerine en yakın Tam Faktoring şubelerine uğrayarak deneyimli müşteri temsilcilerimizin her zaman desteğini alabilir. Daha sonra şube içindeki hizmet alanımız olan ‘Banklink’ hizmetimiz sayesinde güvenli bir bilgisayardan çalıştıkları bankanın internet bankacılığı sitesine erişebilir ve hesaplarını kontrol edebilirler. Tam Faktoring’ten aldıkları finansman desteği ile internet bankacılığı sayesinde ödemelerini de hemen bizim şubelerimiz içinde yapabilirler” ifadesini kullandı.

Tam Faktoring Sektör bu yıl %20 büyür

Faiz oranlarının bu yıl düşük seyredeceğini dile getiren Hasan Erkan Anlar, ekonomik büyümenin hızlanacağı ve ihracatın artmaya devam edeceği tahmininde bulundu. Bu çerçevede sektörün de yüzde 20 büyümesinin beklendiğini aktaran Anlar, faktoring şirketlerinin 2013 için gündemlerindeki temel konulardan birinin de yeni yasaya intibak çalışmaları olacağını iletti. Yeni yasa ile sektöre olan ilginin piyasa, yatırımcılar ve müşteriler nezdinde daha da artabileceğini kaydeden Anlar, “Yasayla birlikte sektörün kurumsallaşması hızlanacak, bilinirliği artacak ve şubeleşme yaşanacaktır. Ağırlıklı olarak KOBİ’leri hedefleyen sektörümüzde, şubeleşmenin hızlanması ve farklı dağıtım kanallarının devreye girmesi ile temas edilen müşteri sayısında artış yaşanacak, müşteriler nezdinde ürünün bilinirliği artacaktır” yorumunda bulundu.

Kaynak: Kobiden , Link : www.kobiden.com

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.