Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Kitchenette 24 şubeye ulaştı

18 Şubat 2013 Pazartesi::

İstanbul Doors Group’un ünü Türkiye sınırlarını aşan markası Kitchenette, dünyanın değişik merkezlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Moskova ve Ankara’da ikinci şubelerini açan Kitchenette, yurtiçinde ve yurtdışında toplam 24 şubeye ulaştı.

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılan Kitchenette, Moskova ve Ankara’da açılan iki yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor. Moskova Afi Mall City şubesinin ardından, şehrin en popüler noktalarından biri olan Kamergersky’de açılan ikinci Kitchenette şubesi de Moskovalılar için keyif ve lezzeti bir araya getiren adres olacak. Kitchenette, Moskova’daki ikinci şubeyle aynı anda Ankara Armada AVM’de de hizmete girdi.

İstanbul Doors Group’un ünü Türkiye sınırlarını aşan markası Kitchenette, dünyanın değişik merkezlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında yeni şubelerini hayata geçiren Kitchenette, Moskova ve Ankara’da ikinci şubelerini şubelerini açtı. İlki, Eylül 2005’te Addresistanbul Alışveriş Merkezi’nde açılan Kitchenette, kısa sürede hızla büyüyerek İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bakü ve Moskova’da hizmet veren toplam 24 şubeye ulaştı.

Hedef 5 yılda 150 restorana ulaşmak
İstanbul Doors Group CEO’su Osman Cenk Akın, Kitchenette’in yeni şubelerle büyümeye devam edeceğini söyleyerek İstanbul Doors Group, bünyesinde bulunan butik işletmeleri, Da Mario, Vogue, Anjelique, Gina, A’jia Raika, Ca’d’Oro ve Zuma’nın yanı sıra zincir markaları Kitchenette, Carlotta ve Mama ile konuklarına yeni kapılar açmaya devam ettiklerini belirtti. Yeni Kitchenette şubeleri ile İstanbul Doors Group’un toplam 42 restorana ulaştığını belirten Akın, “Yurtdışında St. Petersburg’ta açılacak üçüncü Rusya şubesinden sonra yeni Kitchenette şubesini Londra’da açmayı planlıyoruz. Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Tom Aikens’la yaptığımız ortaklıktan sonra kurduğumuz London Doors’la da büyümeye devam edeceğiz. Londra’da ve İstanbul’da yeni restoranlar açacağız. İlki bu yaz Tom’s Kitchen markasıyla Zorlu’da açacağımız restoran olacak. Hedefimiz 5 yıl içinde 150 restorana ulaşmak¨ diye konuştu. Bulunduğu tüm lokasyonlarda buluşma noktası haline gelen Kitchenette’in Afi Mall City’deki ilk şubesiyle artık Moskovalılar için bir keyif ve lezzet durağı haline geldiğini sözlerine ekleyen Akın, “Moskova’nın en merkezi noktasında Kamergersky’de hizmet vermeye başlayan yeni şube ile tüm Kitchenette’lerde olduğu gibi zengin mönüsü ile farklı damak zevklerine hitap edeceğiz. Yeni Moskova Kitchenette şubesinin mönüsü, Türk kahvaltısı seçenekleriyle de oldukça iddialı olacak”dedi.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.