Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İşte Koç Grubu'nun yeni hedefi

24 Ocak 2013 Perşembe::

Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu yeni hedeflerini açıkladı

Yazı Boyutu : A A A A

Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, "Petrolde zaten lideriz. Gaz ve elektrikte önde gelen gruplardan birisi olmayı hedefliyoruz" dedi.
Doğalgaz konusunda arz güvenliği açısından sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminali ve gaz depolama sahası yatırımlarına ihtiyaç olduğunu anlatan Memioğlu, bu alanda LNG gazlaştırma tesisleri de dahil her türlü ithalat opsiyonunu değerlendirdiklerini belirtti.

Koç Grubu'nun petrol alanındaki eksiğinin arama ve üretim olduğunu ifade eden Memioğlu, arama faaliyeti düşünmediklerini ancak üretim yapmak istediklerini açıkladı.
Memioğlu, "Özellikle lojistik avantajıve verimliliği nedeniyle yakın ülkeleri değerlendiriyoruz. Esasında petrolün nerede üretildiği o kadar önemli değil, çünkü değeri belli önemli olan kaynağına sahip olabilmek" dedi.

Enerjinin Koç Grubunun en önemli işleri arasında yer aldığını hatırlatan Memioğlu, "Petrolde zaten lideriz. Bu pozisyonumuzu güçlendirmek istiyoruz. Doğalgaz ve elektrikte liberalleşme süreci tam istediğimiz yerde değil. Her ikisinde de önde gelen gruplardan birisi olmayı hedefliyoruz. " diye konuştu. (Dünya)
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.