Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Pazarlamanın okulunu açtı

12 Ocak 2013 Cumartesi::

Avea, yeni nesil pazarlama yaklaşımını, teori ve pratikte birleştiren, ‘Avea Pazarlama Okulu’ projesini hayata geçirdi. Avea çalışanları ile üniversite öğrencilerini aynı çatı altında buluşturan okulda pazarlamanın detayları aktarılırken, katılımcılar pazarlama profesyoneli olma yolunda uzmanlaşacak.

Yazı Boyutu : A A A A

GSM sektöründeki rekabet koşullarının çok hızlı değiştiğine ve bu değişimin de müşteri ihtiyaçlarına yansıdığına dikkat çeken Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, “GSM sektöründeki çalışanların sadece bulundukları koltuğa hakimiyeti değil, tüm iş süreçlerine, şirketin stratejik kararlarına ve rekabetin gidişatına hakim olmaları gerekiyor” dedi.
Ertürk, “Avea Pazarlama Okulu ile katılımcılara stratejik kararlarda yol gösterecek, büyük resmi görebilecekleri, müşteri ihtiyaçlarını çok iyi anlamak üzere algılarını kuvvetlendirebilecekleri ve pazarlama bakış açısına sahip olabilecekleri komple bir içerik sunuyoruz. Avea Pazarlama Okulu yeni dönem pazarlamanın çok yönlü ihtiyaçlarına cevap verecek ‘Superman’ler yetiştirdiğimiz bir platform” diye konuştu.

Ertürk ayrıca, Avea’nın 2013 pazarlama stratejisinde iyimser, heyecanlı ve meydan okuyan marka iletişimini benimseyeceğini belirtti.

Deneyimleme şansı
Avea Pazarlama Okulu’nun pazarlama ile ilgili en detaylı içeriğe sahip program olduğunu vurgulayan Avea İnsan Kaynaklarından Sorumlu Kıdemli Direktörü Bahattin Aydın ise, “Avea Pazarlama Okulu’nda ‘en iyi öğrenme uygulamadır’ ilkesinden yola çıktık. Okulumuz öğrencilerine gerçek pazarlama dünyasını deneyimleme şansı veriyor. Çünkü Avea olarak Türkiye’deki pazarlama birikimini bu okula taşıdık” dedi.
Yaklaşık 3 yıl süren eğitim süreci kapsamında 360 derece pazarlama yetkinliği kazandırmayı amaçlayan Avea Pazarlama Okulu’nun, 1 senelik ilk eğitim döneminde 20 - 25 kişiden oluşan 4 sınıf açıldı.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.