Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

6 günde 2 ortaklık!

9 Ocak 2013 Çarşamba::

Doğuş Grubu bünyesindeki D-Marin Marinalar Grubu, son hamlesini Yunanistan’ın en büyük marina zinciri MedMarinas S.A. ile ortaklık anlaşması imzalayarak yaptı. Doğuş, 6 gün önce de Akdeniz’in en büyük marina zinciri konumundaki Hırvat Adriatic Crotia International (ACI) Grubu’nun yüzde 6.92’sini satın aldığını duyurmuştu.

Yazı Boyutu : A A A A

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu marinalar ile üç ülke sularında 5143 yat kapasitesine ulaşan D-Marin Marinalar Grubu, son hamlesini Kiriacoulis Grubu’na bağlı, Yunanistan’ın en büyük marina zinciri MedMarinas S.A. ile ortaklık anlaşması imzalayarak yaptı.

Bünyesinde Gouvia, Lefkas ve Zea marinalarını bulunduran MedMarinas S.A.'ya yüzde 51 hisseyle ortak olan D-Marin Marinalar Grubu böylece toplam kapasitesine denizde ve karada toplam 3355 adet bağlama yeri daha eklemiş oldu.

Anlaşmaya göre Yunanistan’ın en önemli marinaları arasında yer alan Korfu Adası’ndaki Gouvia, Lefka Bölgesi’ndeki Lefkas ve Pire’nin tarihi limanı içinde yer alan Zea bundan böyle D-Marin ortaklığında hizmet verecek.

Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olduklarını açıkladı.

“D-Marin Dalaman’ın inşaatına bu yıl içinde başlamayı hedefliyoruz”

Doğuş Grubu olarak marinacılık sektörüne ilk kez 2003 yılında D-Marin Turgutreis ile adım attıklarını, D-Marin Didim ve D-Marin Göcek ile Türkiye’deki marinacılık yatırımlarını yıllar içinde artırdıklarını vurgulayan Hüsnü Akhan, Türkiye’deki son çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi: “D-Marin Dalaman Marina’nın da bu yıl içerisinde inşaatına başlamayı hedefliyoruz. Havaalanına yalnızca 10 dakika mesafede olan marinamız, misafirlerine uçaktan inip 10 dakikada teknede olma imkanı verecek”
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.