Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Zorlu Ömer Yüngül'e emanet

24 Kasım 2012 Cumartesi::

Zorlu Holding 60'ıncı yılını kutlamaya hazırlanırken, tarihinde ilk defa CEO ataması yapmaya hazırlanıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Zorlu Holding 2013 yılında 60'ıncı yılını kutlamaya hazırlanırken, holding de kurumsallaşma atağına kalkarak tarihinde ilk defa CEO ataması yapmaya hazırlanıyor.

Habertürk'ten Meltem Ersoy'un haberine göre yıl sonunda açıklanması beklenen yeni yapılanmaya göre holdingde CEO koltuğuna şu an Vestel'in CEO'luğu görevini yürüten Ömer Yüngül oturacak.

1989 yılında Vestel'e katılan Yüngül, 1994 yılında Vestel'in Zorlu Holding tarafından alınmasıyla birlikte Zorlu bünyesine katıldı. Ömer Yüngül, 1997'den bu yana ise Zorlu Holding'in beyaz eşya ve elektronikle ilgili faaliyetlerinin dümeninde bulunuyor.

LİYAKAT MESAJI VERMİŞTİ

Zorlu Holding'in 60'ıncı yıl hedefi kurumsallaşma sürecinde yönetimi profesyonellere devretmek. Ahmet ve Zeki Zorlu kardeşlerin yönetimindeki holdingde aileden 6 çalışan bulunuyor. Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ahmet Zorlu, holdingdeki her faaliyetin içinde olan bir yönetici olarak tanınıyor.

Zorlu'nun aile/patron şirketinden kurumsallaşan ve profesyonelleşen bir holdinge doğru evrilme fikri ise son birkaç senenin ürünü. 2009 yılında "Patron her zaman kaptandır" diyen Zorlu, son dönemde verdiği röportajlarda ise "Aile ve iş ayrı, işte hata olursa külahları değişiriz. İş sıraya göre değil, hak edene verilir" diyerek selefine liyakat mesajı vermişti.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.