Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Sheraton İstanbul Maslak

22 Kasım 2012 Perşembe::

Sheraton İstanbul Maslak’ta dostça tebessüm ve sıcak bir karşılama sizi bekliyor. Şehrin yeni iş merkezinde yer alan otel, işinizle yorulmadan ilgilenmenin rahatlığını sizlere yaşatabilecek.

Yazı Boyutu : A A A A

Yoğun geçen bir iş gününden sonra, otelin sıcak renkleri ve huzur veren atmosferi size tüm günün yorgunluğunu unutturabilecek rahatlıkta.

Sheraton'a özel olarak tasarlanan Sweet Sleeper (SM) yatağınızda, mis gibi kokan çarşaflar ve yumuşacık puf yastıkların arasında farkında olmadan uykuya dalacaksınız.

Her türlü kolaylığın sizin için düşünüldüğü odalarda; tam donanımlı çalışma masası ve yüksek hızda internet erişimi sizi ofisinize de, ailenize de kavuşturacak. Rahatlığın hemen göze çarptığı odalarımız konuklarına büyüleyici bir şehir ve deniz manzarası sunmaktadır.

Vaktinizi Clubpeb Fitness & Spa merkezinde değerlendirirken yeni bir güne hazırlanmak için tazelenebilir, ya da Türk hamamı, sauna, veya masajla kendinizi şımartabilirsiniz.

Toplantı, davet ve organizasyonlarınız için gelişmiş teknolojiye sahip toplantı salonlarda organizasyonlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.


Kaynak: Yönetim Haber , Link : www.sheratonistanbulmaslak.com/tr/photos

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.