Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

BALL & BMW Güçlerini Birleştirdi

3 Kasım 2012 Cumartesi::

Mükemmellik, hassasiyet ve uzmanlık…Bu ortak özelliklerle başlayan ideal birliktelik, herkesi mutlu eden bir sona ulaştı : “ Ball & BMW Collection”

Yazı Boyutu : A A A A

A.B.D. menşeili İsviçre saatleri üreticisi Ball Watch ve Alman otomobil devi BMW, özel bir proje için bir araya geldi. İki farklı uzmanlığın karşılıklı uyumu ve benzerliğinden temellenen bu birleşme, estetik ve hassasiyetin yönlendirici olduğu dizaynıyla Ball & BMW saat koleksiyonunu ortaya çıkardı.

Firma yetkilileri konuyla ilgili olarak “hassas mekanik mühendisliği tutkusu” ve “inovasyon ruhu ile teknik ve estetik mükemmelliğe bağlılık” gibi aynı değerleri paylaşmalarının bu iş birliğinin temellerini attığını belirterek, bu birliktelikten ve sonuçlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Saat meraklılarına sadece bir saat değil, yeni jenerasyon bir zaman ölçümü enstrümanı sunan Ball & BMW Collection, iki büyük markanın kararlı ve iddialı ruhunu çağdaş çizgilerde buluşturuyor. Mekanik mühendislik dehasına adanan BALL & BMW koleksiyonu, saat mekanizmasını ekstrem şoklara karşı koruyan Ball’ın patentli Amortiser® sistemi gibi bir dizi üstün nitelikler barındırıyor. Ball’ın bu devrim niteliğindeki anti-şok sistemiyle taçlandırdığı özel serisi, güvenlik ve performansı mükemmel bir kombinasyon içinde sunuyor. Bu olağanüstü saatler; kasasındaki ve kadranındaki logo gibi BMW’nun ayırdedici özelliklerini öven nitelikte göndermeler içeren estetik dizaynıyla eşsiz BMW otomobillerinin sürüş keyfini bileklere taşıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.