Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Yapı Kredi müşterileri etkili bağış yapıyor!

25 Ekim 2012 Perşembe::

Yapı Kredi Private Banking müşterilerinin, yapmış oldukları bağışların nerelere harcandığını takip ederek, bu bağışın en etkili şekilde nasıl değerlendirildiğini görebilecekleri belirtildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Yapı kredi'den yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Private Banking'in Türkiye'de Haziran 2012'de sunmaya başladığı Filantropi Danışmanlığı hizmetine, müşterilerin ilgisi büyük oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Özel Bankacılık Pazarlama ve Ürün Yönetimi Direktörü İmre Tüylü, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) işbirliği ile hayata geçirilen Filantropi Danışmanlığı'nın sadece daha fazla değil, aynı zamanda daha etkili ve stratejik bağışlar yapılmasını teşvik ettiğini belirtti.

Tüylü, müşterilerine bağış yapacakları alanın seçiminden, desteklemeyi düşündükleri proje veya kuruluşları teknik değerlendirmeden geçirmeye, iletişimi koordine etmekten yasal ve hukuki ayrıntılara kadar hemen her aşamada danışmanlık verdiklerini kaydetti.

Filantropi Danışmanlığı'nı hizmete aldıkları Haziran 2012'den bu yana geçen kısa sürede müşterilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını bildiren Tüylü, bağış konusunda bilinmesi ve planlaması gereken pek çok farklı detay olduğunu vurguladı. İmre Tüylü, ''Bu hizmeti TÜSEV ile güçlü bir işbirliği yaparak sunuyoruz. Böylelikle müşterilerimiz bağış yaparken kurum ya da projenin seçim sürecinden vakıf kurma prosedürüne kadar konunun hukuki ve mali boyutu ile ilgili tüm desteği bizden alabiliyor'' ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.