Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Bayramda 'amele gibi çalışan' da var tatil yerine büyüklerinin elini öpen de!

25 Ekim 2012 Perşembe::

Patronların bir kısmı bayramda çalışmaya devam ederken, bir kısmı da aileleriyle birlikte vakit geçirecek.

Yazı Boyutu : A A A A

Denizbank Finansal Hizmetler Grup Başkanı Hakan Ateş sponsoru oldukları Bodrum Cup'ı izlemek için Bodrum'a giderken, Ali Ağaoğlu ise tek tek şantiyelerini teftişe çıkacak

Çalışanlar 6 günlük bayram tatiline hazırlanırken iş dünyasının bir kısmı çalışmaya devam edecek. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ' Allah bazı kullarına, 'sen biraz çalış, biraz dinlen' derken, bana da 'sen hep amele gibi çalış' demiş. Ben bayramda da çalışmaya, şantiye gezmeye devam edeceğim' derken, Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, 'Ben bayramda İstanbul'dayım. Çünkü annem, babam burada... Bayramda tatile gitmiyorum, çünkü bizde her bayram adet böyle' diyor. AkŞam Ekonomi, iş dünyasının temsilcilerine bayramı nasıl geçireceğini sordu...

Hakan Ateş tatilini Bodrum'da geçirecek
Geçtiğimiz aylarda çoğunluk hisseleri Rusya'nın en büyük bankalarından Sberbank'a satılan Denizbank Finansal Hizmetler Grup Başkanı Hakan Ateş, Kurban Bayramı tatilini Bodrum'da geçirecek. Denizbank'ın Bodrum Cup'a sponsor olduğunu hatırlatan Ateş, 'Hem yarışları izleyeceğim hem de bayram tatilini geçireceğim' dedi.

Ağaoğlu, bayramda şantiye gezecek
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 'Allah bazı kullarına, 'sen biraz çalış, biraz dinlen' derken, bana da 'sen hep amele gibi çalış' demiş. Ben bayramda da çalışmaya, şantiye gezmeye devam edeceğim. Tabii sabah kurbanımızı kesip, aile büyüklerini ziyaret edip, ellerini öptükten sonra çalışacağım. Prensip olarak bayramın ilk günlerinde tatile gitmem. Ancak ikinci üçüncü günden sonra belki 1-2 günlüğüne dağa gidebilirim' dedi.

Büyükekşi iki şehirde kurban kestirecek
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'Bayramda yurtdışında olacağım' dedi. Bayramda hem memleketim Gaziantep'te hem de İstanbul'da kurban kestirecek olan Büyükekşi, 'İş alemi için ekonomimizin en güzel şekilde geçmesini diliyorum' mesajı verdi.

BAYRAM TATİLİNİ ABD'DE GEÇİRECEK
Vakıfbank'taki yüzde 58.5 oranındaki hissesini Vakıflar Genel Müdürlüğü hissesini Hazine'ye devretmeye hazırlanan Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, şu sıralar çok yoğun. Geçtiğimiz haftalarda IMF toplantıları için Japonya'ya giden Kalkan, bayram tatilini de ABD'de geçirecek.

BİZDE BAYRAM AİLEYLE KUTLANIR
CENGİZ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, 'Bayramda İstanbul'dayım. Çünkü annem, babam burada... Bayramda tatile gitmiyorum, çünkü bizde her bayram adet böyle. Kurban da keseceğiz. Herkesin bayramını kutluyorum' diye konuştu.

Kiğılı 'mecburi' istirahatte
Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ise, 'Düşüp, dizimi sakatladığım için bu bayram evde istirahatte olacağım. Ameliyatlı olduğum için zaten bir süredir, çelik korseyle evde dinleniyorum. İnşallah 2 Kasım'da çelik korse çıkarılacak ve yürümeye başlayacağım' dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.