Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

DenizBank ATM'lerinde görüntülü hizmet dönemi

25 Ekim 2012 Perşembe::

DenizBank, Intertech'in geliştirdiği yazılım ile entegre biçimde çalışan ATM'lerinde artık görüntülü hizmet vermeye başlayacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Banka açıklamasına göre, Intertech tarafından yapılan geliştirme ile DenizBank ATM'lerinden işlem yapan müşteriler diledikleri anda "Asistan" tuşuna basarak DenizBank İletişim Merkezi'yle görüntülü bağlantı kurup hizmet alabilecek.

DenizBank'ın Video-ATM uygulamasının, Türkiye'de video konferans yöntemiyle ATM cihazı üzerinden video-assist hizmeti verilen ilk uygulama olduğuna dikkati çekilen açıklamaya göre, DenizBank'ın yeni projesinde özellikle engelli vatandaşların çağrı merkezi temsilcisi ile video bağlantısı kurarak, karşılarındaki kişinin yardımıyla bankacılık işlemlerini daha kolay gerçekleştirmeleri hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Digital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, video-ATM projelerinin amacının müşterilerinin ATM'lerde de kendilerini güvende hissetmeleri, hatalı bir işlem yapma hissi ve endişesinin ortadan kaldırılarak, müşterilerin günün herhangi bir
saatinde ve herhangi bir lokasyonda şubeye gitmişcesine bankacılık işlemlerini interaktif bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Video Assist hizmetlerinin müşterilerinin ATM kullanımında kişiyi sadece yönlendiren ve ne yapması gerektiğini anlatan bir yapıda değil, doğrudan müşterinin sesli komutlarını talimat olarak algılayarak, arka planda işlemleri henüz iletişim anındayken yapmak üzerine kurulu bir yapıda çalıştığını kaydeden Çelik, "Ayrıca Video-ATM teknolojisi, engelli vatandaşlarımızın bankamızın alternatif kanallarını daha kolay kullanmaları için bir araç teşkil edecek. Özel bir alana veya kabine ihtiyaç duyulmadan mevcut ATM'lere entegre edilebilen uygulama, şu an itibariyle seçilen pilot ATM'mizde hayata geçirildi. 2012 yıl sonuna kadar 5 farklı noktaya daha hizmeti götürmeyi düşünüyoruz. DenizBank'ın bilgi ve teknoloji alanındaki öncü rolü hep devam edecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.