Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Valiler kendi bütçelerinden oyuncak dağıtıyor!

24 Ekim 2012 Çarşamba::

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde valilerin kendi bütçelerinden oyuncak dağıttığını söyledi.

Yazı Boyutu : A A A A

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde valilerin, kendi bütçelerinden, ''taş atan çocuklar yerine'' devletin kucaklayıcı yanını ve şefkatini hissettirmek için oyuncak dağıtmak gibi bazı sosyal uygulamaları bir gelenek haline getirdiğini bildirdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetenin ilk sayfadan verdiği 'bakanın cebi devlet' başlıklı habere konu olan unsurların çarpıtılarak, kasıtlı bir şekilde vatandaşların kafasının karıştırılmak istendiğinin gözlendiğini savundu.

''Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde valilerimiz, kendi bütçelerinden, 'tas atan çocuklar yerine' devletimizin kucaklayıcı yanını ve şefkatini hissettirmek için oyuncak dağıtmak gibi bazı sosyal uygulamaları bir gelenek haline getirmiştir'' diyen Şimşek, son derece faydalı gördüğü ve gelenek haline gelen bu uygulamanın, kendi bakanlığından çok önce hayata geçirildiğini, halen de devam ettiğini ifade etti.

Şimşek, ''Bu kadar anlamlı bir projeyi desteklemek ve alkış tutmak yerine, bilinçli bir şekilde çarpıtarak (Şimşek dağıttı, devlet ödedi) gibi yanlış ve kasıtlı bir algıya dönüştürmek son derece mesnetsiz ve art niyettir'' dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.