Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Hedef 100 şubeye ulaşmak

21 Ekim 2012 Pazar::

Hedefimiz 29 Ekim 2023’e kadar 100 şubeye ulaşmak

Yazı Boyutu : A A A A

Sektöründe Türkiye’nin yerel elektro market zincirinin öncülerinden biri olmayı hedefleyen KRC Elektro Market, büyümesini hızla sürdürüyor. KRC, merkez Eskişehir olmak üzere Bursa, Balıkesir, Manisa, İnegöl, Kütahya ve Bandırma şubelerinden sonra 2011 yılında Eskişehir çarşı ve Afyon şubelerini faaliyete geçirdi. Son olarak, KRC Elektromarket’in 10. Şubesi İzmir – Kemalpaşa da faaliyete geçti. KRC Elektromarket Genel Müdürü Hakan Kıraç, ilk amaçlarının Türkiye’nin yerel elektro marketi sloganıyla şube sayılarını arttırmak olduğunu belirterek, bu kapsamda, hedef 12, 2012 diyerek başlattıkları stratejileriyle, bu yılın sonuna kadar 2 şube daha açarak 12 şube hedeflerini gerçekleştireceklerini, 2023 yılında ise 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

"BÖLGEDE DAHA ETKİN VE HIZLI HİZMET SAĞLAYACAĞIZ"

Sanayici müşterilerine daha yakından hizmet verebilmek amacıyla Eskişehir şehir merkezinde bulunan merkez şubelerini Organize Sanayi Bölgesinde yer alan 4 bin 600 metrekarelik fabrika binasına taşıdıklarını söyleyen, KRC Elektromarket Genel Müdürü Hakan Kıraç, geçen sene söz verdikleri gibi bu yıl Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 20 bin metrekarelik arsa üzerine 2700 metrekarelik lojistik merkez binası inşaatına başladıklarını, inşaatın devam etmekte olduğunu ve yıl sonuna kadar lojistik merkezlerinin inşaatını bitireceklerini söyledi. Kıraç, "Bu sayede bölge müşterilerimize ve tüm şubelerimize daha etkin ve hızlı hizmet sağlayacağız’’ dedi.

"BU YIL % 25 CİVARINDA BÜYÜME HEDEFLİYORUZ"

"2011 yılındaki hedeflerimizi tutturarak yılı % 60’lık büyüme ile kapattık. Cirosal anlamda Eskişehir’de tüm sektörler içinde ilk on beş firma arasındayız. Bu yıl içinde % 25 civarında bir büyüme hedefliyoruz. Personel sayımızı da 70’den 90 kişiye çıkaracağız. Cirosal büyümenin ve şubeleşmenin yanında yönetsel kabiliyetimizi artırma amaçlı sistemsel ve teknolojik yatırımlarda yapacağız." şeklinde konuştu.

Siemens’in Türkiye’de bulunan beş motor bayisi arasında stoklu olarak çalışan iki firmadan birisi olduklarını söyleyen Kıraç, “315 Kilowat’a kadar stoklarımızda ürün bulunuyor. Enerjinin değerli olduğu bu dönemde tasarruflu çalışan motorlar satıyoruz” dedi. Kıraç, “Faaliyette olduğumuz ilk günden bu yana yüzün üzerinde bayiliği bünyemize kattık. Bunların başında Siemens Şalt,Siemens Hız Kontrol,Siemens Motor, Nexans Kablo, Legrand, Phoenix Contact, Entes, Lapp Kablo,Vatan kablo,Erse kablo EAE Busbar,EAE Kanal,EAE Aydınlatma, Obo Bettermann, Kraus Naimer, Pelsan, Cemdağ, Tekpan Pano, Tongün Pano, Armi Pano, Turkuaz, Pepperl + Fuchs, Pilz, Reer, Hohner, Bemis, Emas, Finder, Enda,Teco, Chint, Rittal, Mete Enerji, Cemdağ, Pelsan, Şafak ve Klauke gibi kendini kanıtlamış dünyaca ünlü firmalar geliyor. Yıllık hareket gören ürün kalem sayımız 80.000 civarında" diye konuştu.

KALİTELİ ÜRÜN, RAHAT ALIŞVERİŞ, CAZİP FİYAT

KRC’nin uluslararası bir firma olmasını istediklerini belirten Hakan Kıraç, “yurtdışında da firmalar açmak ve Türkiye’deki diğer firmalara model olmak istiyoruz. Bizim en büyük sorunumuz bu işe sermayesiz başlamaktı. Eğer devletin desteği olsa çok kısa sürede uluslar arası bir firma oluruz. Çünkü elimizde projeler var” ifadesini kullandı. Kaliteli ürün, Rahat alışveriş, Cazip fiyat ilkelerinden taviz vermediklerini, bunların KRC markasını oluşturan dinamikler olduğunun altını çizen Kıraç, değişim ve gelişim konusunda müşterilerinden aldıkları güçle yollarına devam ettiklerini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.