Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Dünya devleri yatırım için Türk markaları ile buluşacak

12 Haziran 2012 Salı::

Avrupa Isı Zirvesi İstanbul'da yapılacak. Avrupa'nın önde gelen firmalarının patronları Türkiye'de yatırım için nabız tutacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Erensan'ın ev sahipliğinde düzenlenecek 12. EHI Genel Kurulu'nda Avrupada ısıtma sektörünün geleceği, çıkartılması beklenen yeni yönetmelikler ve Türkiye'deki yatırım olanakları mercek altına alınacak.

Genel Kurul kapsamında 15 Haziran 2012 Cuma günü Türkiye'ye gelecek olan dünya markalarının CEO ve temsilcilerini, Kazan, Basınçlı Kap ve Isıtma Sektöründe faaliyet gösteren Türk markalarının temsilcileri ile buluşturacak bir öğle yemeği düzenlenecek.

Toplantının sponsorluğunu yapan Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği KBSB Başkanı Ali Eren, “EHİ Genel Kurulu kapsamında Türkiye'de ağırlayacağımız dünya devlerinin yatırım için bizden Türk markaları ile temas sağlamak istemeleri sektörümüz açısından çok önemli” dedi.

Eren şöyle devam etti:

"Ülkemizde tüketilen enerjinin yüzde 40'ı ısınmaya harcanıyor. Bu bakımdan son yıllarda ısı sektörünün önemi bizde de Avrupa'daki gibi önem kazandı. EHİ Genel Kurulu kapsamında Türkiye'de ağırlayacağımız sektör lideri firmalar ülkemizde yatırım için nabız yoklayacaklar. Son yıllarda Türkiye yabancı yatırımcılar açısından cazibe merkezine dönüştü."

Model olduk

“Geçtiğimiz yıl Fransız Atlantic Groupe ile gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklıkla küresel bir marka olma yolunda önemli bir adım attık” diyen Eren, “Biz Atlantic Groupe ile üretim ve yatırım eksenli bir ortaklık kurduk. Bu ve benzeri ortaklıklar Türkiye 500 milyar ihracat hedefine koşarken Isıtma soğutma ve iklimlendirme sektörünce hedeflenen yıllık ortalama yüzde 15 ihracat artışını yakalamasına zemin hazırlayacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.