Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Vitamin'in reklam filmlerinde kullanıcılar rol aldı

11 Ekim 2012 Perşembe::

Türk Telekom'un online eğitim içeriği Vitamin, yeni sezon reklam filmlerinde profesyonel oyuncular yerine, gerçek vitamin kullanıcılarına söz verdi.

Yazı Boyutu : A A A A

Türk Telekom şirketlerinden Sebit tarafından hazırlanan Türkiye'nin online eğitim içeriği Vitamin, yeni sezon reklam filmlerinde profesyonel oyuncular yerine, gerçek Vitamin kullanıcılarına söz verdi.

Vitamin, kullanıcılarını ve potansiyel kullanıcılarını Vitamin'deki yeniliklerden haberdar etme ve marka değerini güçlendirme amaçlı reklam kampanyasında ise bu kez gerçek kişilerin tanıklığına başvurmayı tercih etti.

Markanın yöneticileri, ürün geliştirmenin her aşamasında öğrenci ve öğretmenlerle çok yakın çalışıp, Vitamin'e yön verirken kullanıcı deneyimlerinden fazlası ile yararlandıklarını, bu reklam fikrine ise Vitamin'e her gün gelen yüzlerce kullanıcı yorumunun ilham verdiğini ifade etti.

Kampanyanın konseptine karar verildikten sonra, deneme çekimleri ve seçim sürecine girildi. Vitamin'i neden tercih ettiklerine dair yöneltilen sorulara verdikleri samimi cevaplar, öğrencilerin doğallığıyla birleşince 20'şer saniyeden oluşan 4 ayrı reklam filmi ve dijital mecra tanıtımları kısa sürede ortaya çıktı.

Reklamda rol alan öğrenciler, Vitamin'den kendilerine böyle bir teklif geldiğinde çok şaşırıp heyecanlandıklarını ancak kameraya kolay adapte olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.