Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Dikkat! Bu senedi imzalayan memurlar yandı

10 Ekim 2012 Çarşamba::

Dolandırıcı bir şirketin hedefinde özellikle memurlar yer alıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Dolandırıcılar aklınıza gelebilecek her eşyayı sattıklarını söyleyerek sizden seçim yapmanızı istiyorlar. Asıl şikayet ise bundan sonra başlıyor. Seçtiğiniz ürünün yanlarında olmadığını belirten dolandırıcılar size ürünü göndermeden senet imzalattırıp bir de haciz işlemi başlattırıyorlar. En kötüsü hacizler fahiş miktarda faizle geliyor.

“Özellikle memurlar dikkat etsin. Dolandırıcı bu şirket daha çok memurları dolandırıyor” diyen Ankara’da yaşayan K.O. nasıl dolandırıldığını Şikayetvar.com’a gönderdiği şikayet ile dile getirdi. İşte ayağınıza kadar gelen dolandırıcılar bakın sizi nasıl kandırıyor:

O SENEDİ İMZALAMAYIN

“Şirket çalışanları sizin ayağınıza kadar geliyor ve aklınıza gelebilecek tüm eşya ve malzemeleri sattıklarını söylüyorlar. Sonra siz örneğin ihtiyacınız olan ürünü seçiyorsunuz. Ben ihtiyacım gereği bilgisayar seçtim. Ama onlar yanlarında bilgisayar olmadığını söyleyip senet ve satış sözleşmesi düzenliyorlar. Posta yolu ile siparişin 1 hafta içinde geleceği söyleniyor. Aldığınız cihazı ya değişik marka ya da aynısını gönderiyorlar. Dolandırıcılık buradan sonra başlıyor. Vermiş olduğunuz senedi hemen icraya koyuyorlar. İster vazgeçin ister taksitleri düzenli ödeyin onlar için önemli değil bu. En kötüsü hacizler fahiş miktarda faizle geliyor. Lütfen bu yazıyı okuyanlar çevresini bilgilendirsinler.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.