Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Kentsel dönüşüme Nuhoğlu imzasını atacak

5 Ekim 2012 Cuma::

Kentsel dönüşüm yıkım projesinde Fikirtepe'nin çehresi Nuhoğlu İnşaat ile değişecek.

Yazı Boyutu : A A A A

1986 yılındaki kuruluşundan bu yana inşaat sektöründe konut, özellikli yapılar, sağlık, kamu, altyapı ve çevre düzenleme gibi çeşitli alanlarda nitelikli projeleri hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat 5 Ekim Cuma günü başlayacak Kentsel Dönüşüm Yıkım Projesi’nde bin 500 konutluk özel projesiyle Fikirtepe’de yer alıyor.

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, resmi olarak 5 Ekim’de başlayacak Kentsel Dönüşüm Yıkım Projesiyle ilgili “Nuhoğlu İnşaat olarak 1986 yılından bu yana birçok büyük ve nitelikli projeyi hayata geçirdik. Bir milyon metrekareye ulaşan konut inşaatını başarı ile tamamlamış deneyimli bir şirketiz. Hayat geçirdiğimiz projeler arasında Florya’daki dünyanın en büyük Tematik Akvaryumu, Aqua Florya Eğlence ve Alışveriş Merkezi, FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapan ve bu şampiyona için yeniden projelendirilen Sinan Erdem Spor Salonu, Küçükkuyuport Lüks Konut projesi, İstanbul Cebeci Spor Kompleksi, Kazakistan Prime Plaza Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Bayrampaşa–Şehir Parkı düzenlemesi, Karabük- Cevizlidere ilk Gecekondu Dönüşüm Alanı Projesi, Kazakistan- Muratbayeva Lüks Konutları, Van 100 Yıl Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yer alıyor.

Fikirtepe’de 30 bin metrekare arazi üzerinde A ve A+ hedef kitlesine hizmet vermeyi hedefleyen bin 500 konutluk projemize başladık. Yıkım aşaması, konut sahipleriyle yaptığımız anlaşmalar, projenin mimarisi gibi birçok özelliği ile Türkiye için alanında örnek olacak bir projeye imza atıyoruz” dedi.

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yönetiminde yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yer almaktan ve ülkedeki güzel değişimlere tanık olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Ali

Nuhoğlu, “Kentsel Dönüşüm Yasası insanın can ve mal güvenliğini güvence altına alıyor. Türkiye gibi deprem kuşağında olan bir ülke için aciliyeti ve önemi yüksek bir konu. İstanbul’da 15 milyon konuttan yaklaşık 8 milyonunun deprem fay hattı üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Yeni konut projesi yapmak güzel, ancak Kentsel Dönüşüm gibi zorlu ve çok önemli bir işin altından kalkabilmek daha güzel. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde halkımızın güvenli konutlarda yaşayabilmesi Nuhoğlu İnşaat olarak bizim en temel önceliklerimizden bir tanesidir” dedi.

Nuhoğlu İnşaat hakkında:

1986 yılında inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayan Nuhoğlu İnşaat, dinamik karakteri ile büyük projelere imza atıp sektörün önemli firmalarından biri haline gelmiştir. Hayata geçirdiği projelerde 'Hizmette Kalite' anlayışını hedef alarak, gelişen teknolojiye paralel çözümler üreten Nuhoğlu İnşaat; konut, özellikli yapılar, askeri, sağlık, kamu, altyapı, çevre düzenleme projeleri ve kent parkların yanı sıra yurtdışı projelerine de imza atmıştır.

Nuhoğlu İnşaat’ın bugüne kadar hayata geçirdiği önemli projeler arasında; Kazakistan Muratbayeva Lüks Konutları, Kazakistan Prime Plaza Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Kocaeli Üniversitesi Lojmanları ve gibi konut projeleri, Selimiye Kışlası Nizamiye Kapısı ve Emniyet Sistemi İnşaatı ve İstanbul Levazım Maliye Okulu Şehitliği gibi askeri projeler, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi ve Van 100. Yıl Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi gibi sağlık projeleri, Kadıköy Belediyesi Ambalaj Atıkları Geri Dönüşüm Merkezi ile Çengelköy Vapur İskelesi, Kadıköy Vapur İskelesi ve Karaköy Denizcilik İşletmeleri Binası gibi kamu projeleri, Edirnekapı – Metris Arası Yol ve Altyapı Tesisleri İnşaatı gibi altyapı projeleri yer almaktadır.

Nuhoğlu İnşaat’ın ayrıca, Küçükkuyu Port Lüks konut, Florya Akvaryum Kompleksi (Aqua Florya Eğlence ve Alışveriş Merkezi), Sinan Erdem Spor Salonu, Bursa Hayvanat Bahçesi ve İstanbul Cebeci Spor Kompleksi gibi özellikli çalışmalarda da imzası bulunmaktadır

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.