Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Ensar`dan Liberya`ya bisküvi hattı

3 Ekim 2012 Çarşamba::

Karaman’da 15 bin metrekarelik fabrikasında modern, otomasyon kontrollü, yüksek kapasiteli ve hızlı makineler üreten ve komple tesis kuran Ensar, Liberya’ya bisküvi hattı kuruyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Karaman’da 15 bin metrekarelik fabrikasında modern, otomasyon kontrollü, yüksek kapasiteli ve hızlı makineler üreten ve komple tesis kuran Ensar, Liberya’ya bisküvi hattı kuruyor. Sadece iyi tesis ve makine yapan değil, iyi kullanıp, çalıştıran, eğitim veren, know-how ‘unu aktaran bir firma olan Ensar, şu anda 10 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Şirket, önümüzdeki günlerde bu sayıyı 15’e çıkarmayı planlıyor.

Saray Holding bünyesinde 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren sektörünün önde gelen firmalarından Ensar, Liberya’ya bisküvi hattı kuruyor. Karaman’da 15 bin metrekarelik fabrikalarında üretimini sürdüren şirket, bisküvi hattını yaklaşık bir ay sonra Liberya’da kurmayı planlıyor.

Komple bisküvi, kraker, kek, çikolata üretim hattı, çikolata kalıplama hattı, zarf tipi ve yatay ambalajlama makineleri ile muhtelif sanayi makineleri üretimi gerçekleştiren Ensar Elektronik ve Mekanik Endüstri AŞ, aynı zamanda üretilecek bir tesise ait makineleri proses anlatıldığında prosese uygun olarak da projelendiriyor. Bir proses firması olarak çalışan Ensar, tesislere ait çeşitli proseslerin kumanda ve kontrollerini otomasyon bölümünde projelendirip uyguluyor.

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışı pazarda da güçlü olan Ensar, yurtdışında birçok ülkeye makine üretiyor. İlk ihracatını 1997 yılında Romanya’ya yapan Ensar, yurtdışında komple üretim tesisi de kuruyor. 2005 yılında Almanya’da fırın 2008 yılında ise İran’da iki kek tesisi kurarak devreye alan Ensar, şu anda Romanya, Türkmenistan, Azerbaycan, Ukrayna, Yemen, Suudi Arabistan, Almanya, İran, Zambiya ve Moldova olmak üzere 10 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Ensar, önümüzdeki günlerde ülke portföyüne yenilerini eklemeyi ve bu sayıyı 15’e çıkarmayı hedefliyor.

Firmaların çözüm ortağı

Sadece iyi tesis ve makine yapan değil, iyi kullanıp, çalıştıran, eğitim veren, know-how ‘ını aktaran bir firma olan Ensar, müşterilerde yüksek güven duygusu yaratıyor. Firmaların çözüm ortağı olarak çalışan, sektörel sorunları olan firmalara, sorunlarını çözecek teknoloji ve know how’u sağlayan şirket, modern, otomasyon kontrollü, yüksek kapasiteli ve hızlı makineler üretiyor. Ensar, AR-GE ve kaliteye büyük önem veriyor. AR-GE ve kaliteye büyük önem veriyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.