Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Akaryakıtta yüzde 25 indirime hücum

2 Ekim 2012 Salı::

Artan vergiler sonrası dünyanın en pahalı akaryakıtının satıldığı Türkiye’de ‘indirim’ kampanyaları yoğun ilgi görüyor.

Yazı Boyutu : A A A A

İstinye’de faaliyete geçen ‘Full Benzin İstasyonu’ açılışa özel tüm akaryakıt ürünlerinde dün yüzde 25 indirim uygulayınca, uzun kuyruklar oluştu. Benzin istasyonuna girmek için sıra bekleyen sürücüler İstinye Bayırı Caddesi üzerinden İstinye sahile kadar araç kuyruğu oluşturdu.

BİR SAATTE 275 ARAÇ
İstinye Bayırı Caddesi’nde açılan Full Benzin İstasyonu ilk güne özel kampanyasıyla sürücülerin adeta akınına uğradı. İndirimli yakıt alabilmek için akaryakıt istasyonuna akın eden sürücüler adeta birbirleri ile yarıştı. Türk bayrakları ve balonlarla süslenen benzin istasyonunda Mehteran Takımı’nın verdiği konser de vatandaşların ilgi odağı oldu. Tüm akaryakıtlarda yüzde 25 indirim nedeniyle bir saatte 275 araca deposunu doldurdu. Mehteran Takımı’nın konserine de benzin alan sürücüler alkışlarla karşılık verdi.

KAHVE VE ÇİKOLATA İKRAMI
Benzin alabilmek için yaklaşık 45 dakika sıra beklediğini söyleyen Osman Vardar “Benzin pahalı, Full de bugün açılışa özel kampanya yapmış. Çok iyi oldu” dedi. Sıraya girmeden benzin almak isteyen sürücüler ile sırada bekleyenler arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Akaryakıt istasyonu yetkilileri sürücüler arasında gerginlik yaşanmaması için sırada olmayan araçları benzin istasyonuna almadı. Vatandaşlara da ücretsiz kahve ve çikolata dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.