Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Arınma / Detoks / Beslenme - D-Life

21 Eylül 2012 Cuma::

Arınma/Detoks öncesi, kişinin bedenini tanıması çok önemlidir. D-Life, hayat stilinize, ruh halinize, beslenmenize, günlük aktivitelerinize, kısaca 'Siz'e ayna tutan tanı yöntemleri ile sağlık yolculuğunuzun haritasını çıkarıyor ve programınıza yön veriyor.

Yazı Boyutu : A A A A


D-Life Sağlıklı Yaşam Ve Danışmanlık Hizmetleri D-Life, şehir hayatının olumsuz etkilerinden arınmayı, bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmeyi arzu eden ve sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek isteyenlerin yeni adresi olmayı hedeflemektedir. Doğuş Grubu'nun müşteri odaklı yönetim yaklaşımını esas alan merkez, uzman ekipler tarafından her bir danışan için bireysel farklılıklara göre özel olarak oluşturulacak bir programla, güler yüzle, güvenilir ve bilimsel veriler ışığında hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Ulus'ta 1,500 m2 kapalı alan ve 560 m2'lik bahçe üzerine kurulu olan sağlıklı beslenme ve arınma merkezi D-Life, sağlıklı yaşam anlayışını bir hayat tarzı haline getirmeyi amaçlamaktadır.

Ekibimiz Arınma ve sağlıklı yaşam uzmanı Gül Kaynak ve uzman ekibinin bilimsel yaklaşımı doğrultusunda hizmet veren D-Life, uzman kadrosu ve farklı test uygulamaları ile önce misafirlerinin sağlık durumunu tanımlıyor. Daha sonra bedeni, ruhu ve zihni arındırma yolunda onlara özel beslenme programları, well-being uygulamaları, masaj terapileri, cilt-vücut bakımları ve bedensel gelişim aktiviteleri sunuyor. Doktor, diyetisyen, hemşire, terapist, yoga ve fitness hocası, Juice Bar ekibi, Misafir ilişkileri Sorumlularını içeren D-Life kadrosunun ortak yönü sağlıklı yaşamaya ve düzenli arınmaya inanıyor olmaları ve bu konularda eğitimleri, tecrübeleri ve yüksek empati kabiliyetlerinin bulunması... http://www.dlife.com.tr/tr


Kaynak: D-Life , Link : http://www.dlife.com.tr/tr

Anahtar Kelimeler: d-life, doğuş grubu, detoks, arınma,

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.