Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Vodafone Global Hukuk Yönetimi Ekibine kimi aldı

15 Eylül 2012 Cumartesi::

Vodafone Türkiye Hukuk, Sözleşmeler ve Kurumsal Güvenlikten Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay, bu görevine ek olarak 1 Eylül 2012 tarihi itibariyle Vodafone Global Hukuk Liderlik Takımı’na atandı.

Yazı Boyutu : A A A A

10 kişiden oluşan Vodafone Global Hukuk Liderlik Takımı’nın sorumlulukları arasında, Vodafone’nun global olarak hukuki risklerin belirlenmesi ve yönetimi, global anlamda hukuk stratejisinin oluşturulması, uygulanması ve koordinasyonu, ortak hukuk kültürünün ve çalışma metodolojisinin oluşturulması ve uygulanması, hukuk ekiplerinin transformasyonu bulunuyor.

Karaçay ayrıca, bu yeni görevi ile birlikte Türkiye dışında belirlenecek bir kısım Vodafone operasyonlarının hukuk ekiplerine de Merkez Liderliği görevini yürütürken, Vodafone Türkiye’deki mevcut görev ve sorumluluklarına da devam edecek.

20 yılı aşkın hukuk deneyimi

Kariyerine 1985 yılında serbest avukat olarak başlayan Karaçay, daha sonra bankacılık, sanayi, turizm gibi sektörlerde Hukuk Baş Müşaviri, İcra Kurulu Üyesi gibi pozisyonlarda görev aldıktan sonra, 2006 yılında Vodafone Türkiye ailesine katıldı.

Vodafone Grubu’nun stratejilerine paralel şekilde Vodafone Türkiye Hukuk Departmanı’nın yeniden yapılanması sürecine liderlik eden Karaçay, Kurumsal Güvenlik, İş sürekliliği, Bilgi Güvenliği ve Sözleşme Yönetimi birimlerini de kurarak, departmanı stratejik açıdan güçlendirdi.

Vodafone Türkiye’nin ticari yatırımlarının yanında sosyal sorumluluk faaliyetlerinin de hukuk ekseninde yönetiminden sorumlu Karaçay, dünya genelindeki 27 Vodafone Vakfı’ndan biri olan Türkiye Vodafone Vakfı’nın kurucusu ve Vakfın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ile Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerini yürüttü. Karaçay, halen Türkiye Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti ve Denetim Kurulu Üyeliği‘nin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif olarak varlık gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.