Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Pegasus, Dubai ile ağını genişletiyor

5 Eylül 2012 Çarşamba::

Birleşik Arap Emirlikleri'nin parlayan yıldızı Dubai'ye 18 Ekim'den itibaren gerçekleşecek uçuşları ile Pegasus Hava Yolları, uçuş ağını 58 noktaya ulaştırıyor

Yazı Boyutu : A A A A

Pegasus, yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam ediyor. Ekim ayından itibaren başlayacak yeni uçuş noktası, zenginliğin ve modernliğin sembolü olan Dubai oldu. Bu yeni destinasyonu ile Pegasus Hava Yolları uçuş ağını 58 noktaya ulaştırıyor.

Pegasus Hava Yolları'nın Dubai uçuşları 18 Ekim 2012 tarihinden itibaren Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan; Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ise Dubai'den gerçekleşecek.

Modernliği ve oryantal ezgileri iç içe barındıran Dubai, cazibesiyle seyahat severleri büyülüyor.

Alışverişin kalbi olan bu şehir, deniz ve güneşin yanı sıra lezzetli yemekleri ile de Pegasus misafirleri için değişik bir alternatif olacak. Bu güzelliklerin yanı sıra Dubai'deki muhteşem çölde gezerken etrafta serbestçe dolaşan develer ise ziyaret edenler için farklı bir heyecan olacak.

Pegasus misafirleri, 58. Uçuş noktası olan Dubai'den Türkiye'de Adana, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a; yurtdışında ise Amsterdam, Almatı, Basel, Batum, Berlin, Beyrut, Bologna, Brüksel, Bükreş, Donetsk, Düsseldorf, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs, Kopenhag, Londra, Lyon, Lviv, Marsilya, Münih, Milan, Omsk, Paris, Priştine, Roma, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Üsküp, Viyana ve Zürih'e bağlantılı olarak uçabilecekler.

Pegasus Hava Yolları'nın en yeni destinasyonu olan Dubai'ye seferler 18 Ekim'den itibaren başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleşecek uçuşların biletleri, 79,99 Euro'dan; Dubai'den gerçekleşecek uçuşların biletleri ise 99,99 USD'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.