Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Bu daireler için Arap milyarderler bekleniyor!

4 Eylül 2012 Salı::

İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'de kalan 60 daire için milyarder Araplar aranıyor!

Yazı Boyutu : A A A A

İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'de kalan 60 daireden 245 milyon dolarlık satış hedefleniyor.

İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'in konutlarında doluluk oranı yüzde 67'de kalınca Kiler gözünü Körfez'e çevirdi. Kalan 60 daireden 245 milyon dolar elde edilmesi planlanıyor. Bu da daire başına yaklaşık 4 milyon dolarlık bir satış rakamı anlamına geliyor.

Özellikle SUKUK Fonlarını (kira sertifikası) İslami kurallara uygun işlem yapan fonlar) ve Körfez Sermayesi'ni hedeflediklerini açıklayan Kiler Holding'in Başkanı Nahit Kiler, “Konutları satmaya başladık bile, hedefimiz satışları 1 yılda tamamlamak” dedi. Kiler Holding, yabancıların Türkiye'de gayrimenkul almasının önünü açan Mütekabiliyet Yasası'nın ardından Körfez sermayesine ağırlık verdiğini açıklamıştı.

Terasta 7.8 milyon TL kaldı

Mart kapılarını açan İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'in en üst katındaki Seyir Terası ilk yılında yıllık 13.5 milyon TL'lik gelir taahhüdünün altında kaldı. 236 metrelik Sapphire'in tepesinden 360 derecelik İstanbul manzarası seyretme imkânı sunan Seyir Terası'ndan elde edilen gelir Mart 2011 ile Mart 2012 tarihleri arasında 5.7 milyon TL oldu. Holding, halka açık Kiler Gayrimenkul’e 7.8 milyon TL’lik ödeme yaptı. Nisan başı ile haziran sonu arasındaki dönemde ise 2.8 milyon TL'lik gelir elde edildi.

‘1-2 YIL İÇİNDE TAAHHÜDÜ GEÇERİZ’

Sapphire’in yatırımcısı Kiler Holding’in Başkanı Nahit Kiler, ilk sene tanıtımın yeterli olamaması nedeniyle hedeflenen gelire ulaşılamadığını belirtti.

Kiler, “Tanıtım çalışmalarına ağırlık vereceğiz” dedi. Kiler, özellikle yabancı turiste yönelik tanıtıma hız vereceklerini dile getirerek, Seyir Terası'na gelen yabancı turistlerin sayısının artmaya başladığını ifade etti.

Kiler, “Yurtdışından gelen turlara dahil olmak için de çalışmalarımız var. Gelir beklentimizi bu yıl, en geç 2 yıl içerisinde karşılayacağımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.