Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İŞKUR'dan tweet var

4 Eylül 2012 Salı::

İŞKUR, sosyal medya kullanıcılarına daha yakın olabilmek için resmi internet sitesinin yanı sıra Facebook ve Twitter sayfası açtı.

Yazı Boyutu : A A A A

İnternet kullanıcılarına daha kısa sürede ulaşmayı planlayan İŞKUR, milyonlarca üyesi olan sosyal medya sitelerinde resmi sayfalarıyla yer alacak. Takipçiler, kurumun yürüttüğü hizmetlere ilişkin haberlerden, fuar, seminer ya da çalıştay gibi etkinliklerden bu sayfalardan haberdar olabilecek. Güncel çalışmalarla ilgili bilgiler, fotoğraflar ve videolar, anında kurumun sosyal medyadaki sitesinden paylaşılacak.

Sorular yanıtsız kalmayacak

Uygulamayla kullanıcılar, Twitter ve Facebook aracılığıyla her türlü talebini ve sorunlarını da kuruma iletebilecek. Yapılan değerlendirmelerin ardından kullanıcıya özel cevaplar da yine bu sayfalar aracılığıyla verilecek. Kişinin talebinin bulunduğu ili ilgilendirmesi durumunda ise kullanıcı il müdürlüğüne yönlendirilecek. Kurum tarafından il müdürlüğündeki ilgili birim de bilgilendirilerek, talebin en kısa sürede yanıtlanması sağlanacak. Kullanıcılar, bu sayfalarda yorumlar yapabilecek ve paylaşımlarda bulunabilecek. İŞKUR'un Facebook ve Twitter adresleri şöyle: www.facebook.com/TurkiyeIsKurumu ve www. twitter.com/TurkiyeIsKurumu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.