Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Haftanın Atamaları

4 Eylül 2012 Salı::

Heinz Haller, İbrahim İlerisoy, Yeşim Zavaroğlu, Musa Zorbozan, Ulaş Evirgen, Bülent Karal...

Yazı Boyutu : A A A A

DOW'DA KOLTUK DEĞİŞİMİ

The Dow Chemical Company'de Başkan Yardımcısı ve Baş Ticari Müdür olarak çalışan Heinz Haller, bu görevlerine ek olarak Türkiye'yi de içine alan Dow Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanlığı görevine getirildi. Dow'a 1980 yılında İsviçre, Horgen'de satış temsilcisi olarak katılan Haller, 1994 yılında Dow'dan ayrılarak, kariyerine farklı sektörlerde üst düzey yönetici olarak devam etti. 2006 yılında tekrar Dow'a dönen Haller, yeni göreviyle birlikte Dow'ın Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'daki coğrafi stratejilerine liderlik edecek.

EXPER'E YENİ MÜDÜR

Exper'in Genel Müdürü İbrahim İlerisoy oldu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi, yüksek lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi'nde tamamlayan İlerisoy, iş hayatına 1997'de bilişim sektöründe pazarlama ve ürün yöneticisi olarak başladı. 2001 - 2005'de Asus'un Ülke Müdürlüğü'nü görevini yürüttü. 2005'de yönetici ortak olarak CREA markasının kuruluşunda bulundu. 2012 yılı başına kadar CREA'nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapan İlerisoy'un marka geliştirme, yenilikçi iş çözümleri, iş süreçlerini iyileştirme ve e-ticaret konularında da uzmanlığı bulunuyor.

PFIZER'E DENEYİMLİ YÖNETİCİ

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen satın almayla Ferrosan bünyesindeki Multi-tabs, Bifiform, Imedeen ve Nutri-zinc markalarını Tüketici Sağlığı iş birimi altında toplayan Pfizer Türkiye'nin Tüketici Sağlığı Ülke Müdürlüğü'ne Yeşim Zavaroğlu atandı. İş hayatına Deva İlaç'ta Ürün Müdürü olarak başlayan Zavaroğlu aynı firmada satış ve pazarlama kademelerinde çeşitli yöneticilik pozisyonlarını başarıyla yürüttü. Zavaroğlu, Ekim 2008'den bu yana Ferrosan Türkiye Ülke Müdürü görevini sürdürmekteydi. 1 Temmuz 2012'den bu yana Pfizer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.

SAP'TA ATAMALAR

Satış organizasyonunda yeniden yapılanmaya giden SAP Türkiye'de Çözümlerden Sorumlu Satış Direktörü Musa Zorbozan, Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü Ulaş Evirgen, Stratejik Endüstriler Satış Direktörü ise Bülent Karal oldu. İTÜ'yü bitiren Zorbozan, SAP Türkiye'de 2004'ten bu yana çözüm yöneticisi, iş geliştirme yöneticisi gibi çeşitli pozisyonlarda çalıştı. ODTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu Evirgen ise SAP'den önce Accenture Almanya ve P&G Türkiye'de yöneticilik yaptı. İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu Karal ise MBA eğitimini Marmara Üniversitesi'nde gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.