Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Amplio Emlak Yatırım A.Ş yeni ofisini açtı

2 Eylül 2012 Pazar::

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn’un yatırımcısı olan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. yeni ofislerinin açılışını Maslak Park Plaza’da düzenledikleri kokteyli ile gerçekleştirdi.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyanın en büyük panoramik İstanbul fotoğrafına ev sahipliği yapan Amplio’nun yeni ofisinin 28 Ağustos Salı günü saat 19.30′da gerçekleştirilen açılışında Amplio Kurucu Ortağı Erwin Walter Graebner ve Amplio Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu yer aldı.

Kokteylde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Amplio Kurucu Ortağı Erwin Walter Graebner,’’ Türkiye’de yapacakları yatırım ve projelerle ilgili çeşitli bilgiler verdi. Graebner konuşmasında: “Haliç’te yaptığımız Hilton Garden Inn Golden Horn otelinin tam yanında kentsel dönüşüm projemiz var. Bu projemiz 2010 yılında başladı. Proje, 80 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Biz, 35 bin metrekareyi satıcaz; geri kalan alanı da orada var olan insanlara yenilenmiş ve tapulu olarak teslim edeceğiz. 80 milyon dolarlık bir bütçeye sahip bu projede Türkiye adına çok yararlı bir iş yapıyoruz. Orada yaşayan insanların yüzde 60′ının tapusu olmamasına rağmen onlara yüksek kira yardımları sağlayarak 2 yıl sonra tapulu ve daha güzel evlerde yaşamalarını sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Erwin Walter Graebner İstanbul’da Haliç dışında Okmeydanı’yla ilgili planlarının da olduğunu belirtti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.