Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Cemdağ Uluslararası ZHAGA Konsorsiyumu üyesi oldu

28 Ağustos 2012 Salı::

Aydınlatma armatürleri ve ekipmanları konusunda 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Cemdağ, aydınlatma sektöründe şirketler arasında işbirliği yapan Uluslararası Zhaga Konsorsiyumu’na üye oldu. Cemdağ, bu üyelik ile birlikte LED aydınlatmanın dünyada kullanımını kolaylaştıracak uygulamalar için işbirliği yapacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Kurulduğu 1968 yılından bu yana aydınlatma sektörüne kattığı yeniliklerle öne çıkan Cemdağ, tasarruflu LED ürünlerinin Türkiye’de kullanımının yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalara uluslararası bir işbirliğini de ekledi.

LED aydınlatmanın enerji tasarrufu açısından önemine dikkat çeken Cemdağ, uluslararası aydınlatma endüstrisi firmalarının oluşturduğu Zhaga Konsorsiyumu’na üye oldu. Zhaga, dünyada farklı üreticiler tarafından üretilen LED aydınlatma kaynaklarının birbiri ile değiştirilebilir olması sayesinde, LED uygulamasının genel aydınlatmada daha fazla ve kolayca kullanımını sağlamak üzere kurulan uluslararası bir konsorsiyum ve uluslararası ticaret anlaşmasına uygun olarak yürütülen gizlilik, fikir hakkı ve karar verme süreçleri ile ilgili düzenlemeleri içeriyor.

Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Cem, konuyla ilgili “Zhaga, yüksek enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatmanın dünyada yaygınlaşması için önemli işbirliklerine imza atan bir konsorsiyum. Cemdağ olarak, üretim ve Ar-Ge çalışmalarımızda enerji tasarrufuna verdiğimiz öncelikle, bu işbirliğinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.” Şeklinde konuştu. Katıldığı uluslararası fuar ve organizasyonlarda sürekli dünyayı takip ettiklerini belirten Sina Cem, Cemdağ Aydınlatma’nın Zhaga gibi uluslararası kuruluşların Türkiye’den ilk temsilcisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.