Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Herry, kışında bir adım önde

28 Ağustos 2012 Salı::

Herry, kış sezonunu 4 farklı koleksiyonla açtı.2013 kışı 4 farklı koleksiyonla açan Herry ’de, 50’li,60’lı ve 70’li yılların etkisini hissedeceksiniz.

Yazı Boyutu : A A A A

Energy, Sophisticated 70’s, Business ve Smart Chicadını verdiği 4 koleksiyonla kışa merhaba diyen Herry,her dönemin kadına hitap ediyor.

Asil ve ağırbaşlı

Energy koleksiyonundaki formlarda 60’lı yılların etkisi hissedilirken onlara enerjiyi ve hareketi canlı ve parlak renkler veriyor. Sophisticated 70’s koleksiyonu ise asil ve ağırbaşlı bir silüet. 70’lerin sofistike görünümleri günümüzün modern yaklaşımıyla yeniden yorumlandı. Bol paçalar, yüksek beller, evaze etekler silüeti belirleyen ana unsurlar olarak yer aldı. Karamel ve bakır başlıca tonlar.

İş kadınına hitap eden Business koleksiyonu sade, zarif ve geometrik görselliğe sahip tasarımlar iş gardrobuna yenilik katmak için hazırlandı. Küçük ayrıntılarda çarpıcı taş ve metal aksesuarlar kullanılıyor. 50’lerin silüeti de göze çarpıyor. Minik ceketler, plise etekler özgün kesimleriyle ofis hayatına merhaba diyor. Hem günlük yaşamda hem de ofis yaşamında kullanılabilecek şık tasarımlara imza atan koleksiyonda Smart Chic. Renkler de laci, beyaz, mavi ve bej tonları hakim. Gömleklerde çarpıcı ayrıntılar var. Dantel yakalı klasik formlu gömlek, şal yakalı ceket, dar paça pantolon, kısa hacimli etek ve saç örgülü trikolar silüeti belirliyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.