Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Teknoloji yatırımcıları Türkiye'ye girişimci aramaya geliyor

28 Ağustos 2012 Salı::

'Bootcamp Ventures Innovation Xchange: 4iX'' etkinliği kasımda İstanbul'da gerçekleştirilecek

Yazı Boyutu : A A A A

''Bootcamp Ventures Innovation Xchange: 4iX'' etkinliği kasım ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Bilgi Üniversitesi'nde 13-14 Kasım 2012 tarihlerinde Bootcamp Ventures ve yerel ortağı WBCons tarafından düzenlenecek Bootcamp Ventures Innovation Xchange: 4iX etkinliği ile Vodafone Ventures, Samsung Ventures, Passion Capital, Atamico, Lakestar, FMO gibi dünyanın önemli yatırımcıları teknoloji alanında yeni Türk girişimcisini aramak üzere ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Etkinlik, yenilikçi fikir sahibi Türk girişimcilerinin 20 farklı ülkeden dünyanın lider yatırımcılarına tanıtılmasına imkan sağlayan bir platform oluşturuyor. Etkinliğe katılacak girişimciler ciddi bir ön araştırma ve inceleme sürecinden sonra seçiliyor. Bu seneki etkinliğe, doğru iş modeline sahip ve yurtdışı hedefleri bulunan 20 girişimci şirket katılabilecek. Yüzlerce başvuru arasından seçilecek olan bu girişimler, etkinlik süresince şirketlerini, Avrupa ve Amerika pazarına tanıtmanın yanı sıra stratejik ve finansal ortak bulma şansı da elde edecek.

Etkinlikte şirket sunumu yapması için seçilen 20 şirketin yöneticileri etkinlik öncesi, marka danışmanlığı konusunda ciddi başarılara imza atmış profesyoneller ile birlikte çalışarak şirket sunumlarını hazırlama şansı da elde edecek.

1 Eylül 2012 tarihi itibariyle bu platformda şirketini tanıtmak isteyen girişimciler ön başvuruda bulunabilecek. Girişimcilerin yanı sıra etkinliğe izleyici olarak katılmak isteyenleri de pek çok yabancı yatırımcı ile tanışma fırsatının yanı sıra ''Türk girişimciler yabancı yatırımcıların ilgisini nasıl çekebilir-'' veya ''Gelişmekte Olan Piyasaların 2013 Yılı Değerlendirmesi'' gibi farklı oturumlar bekliyor.
Etkinlik Türkiye'nin yatırımın yeni merkezi olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.