Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Ev konforunda residence!

22 Ağustos 2012 Çarşamba::

İstanbul’un en prestijli noktası Nişantaşı’nda Ekim ayında faaliyete geçecek olan Manning Residence, müşterilerine ev tadında otel konforu yaşatacak. Manning Vakfı’na ait olan rezidansta büyüklüğü 28 metrekare ile 35 metrekare arasında değişen daireler günlük 110 Euro’dan, aylık ise 2.500 Euro’dan başlayan fiyatlarla kiraya verilecek

Yazı Boyutu : A A A A

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür-sanat hayatına yön veren semti Nişantaşı’nda Ekim ayında hizmete girecek olan Manning Residence, ev sıcaklığını otel konforunda yaşamak isteyenlere sesleniyor. Nişantaşı’nda Rumeli Caddesi, Matbaacı Osmanbey Sokak’ta yer alan Manning Residence, üç katta toplam 24 daireden oluşuyor. Manning Residence’ta dairelerin büyüklüğünün28 metrekareile35 metrekarearasında değiştiğini söyleyen Manning Vakfı Başkanı Prof. Dr. Derya Aydıner, “Daireler günlük 110 Euro’dan, aylık ise 2.500 Euro’dan başlayan fiyatlarla kiraya verilecek. Buradan elde edilen gelir vakıf amacında kullanılacak” dedi.

Restoranı da var marketi de

Manning Residence hakkında bilgi veren Prof. Dr. Derya Aydıner şunları söyledi:

“Rezidans üç katlı bir binada faaliyete gösteriyor. Her katta sekiz, toplamda 24 dairemiz bulunuyor. Her dairede, mutfak, mikrodalga fırın, kahve makinesi, TV ve internet bağlantısı yer alıyor. Rezidansta güvenlik ve temizlik servisi de bulunuyor. Bunun yanı sıra tam ofis hizmeti ve dairelere printer veya PC tedariki hizmetimiz de mevcut. Daireleri bitişik veya farklı konumlarda çok özel ofis olarak da kullanmak mümkün, Manning Residence’ta dairelerin dışında bir de market var. Sadece kiracıların alışveriş yapabileceği market, 24 saat açık olacak. Markette dondurulmuş gıda, pizza ve acil ihtiyaçların karşılanabileceği ürünler yer alacak. Bunun dışında binada bir restoranımız ve gerektiğinde hizmet vermek üzere oluşturulan toplantı odalarımız da mevcut.”

Örnek olacak

Manning Residence’ın hayata geçmesinde iki değerli mimar Öner Özyar ve Osman Tuncer’in çok büyük katkısı olduğunu belirten Prof. Dr. Aydıner şöyle devam etti:

“Akıllı bina teknolojisine sahip Manning Residence’da çok farklı bir konsept uyguladık. Bu sayede minimalist alanlara pek çok şeyi sığdırmayı başardık. Örneğin stüdyo dairelerde yatak odasını paravanla ayırarak kullanıcıya iki farklı yaşam alanı oluşturduk. Paris ve Londra’da olduğu gibi Avrupa’nın birçok şehrin de sık ve beğeniyle kullanılan bu konseptin Türkiye’de de örnek olacağını düşünüyoruz.”

Manning Residence’ın şehrin kalbinde yaşamak isteyenlere hizmet vereceğini söyleyen Aydıner, “Kiralamayı Manning Vakfı yapacak. Manning Residence’da konaklamak isteyenler www.manningresidence.com web adresinden ya da 0212 232 85 01 nolu telefondan bize ulaşabilirler” diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.