Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Seramiksan uluslararası arenaya çıkıyor

20 Ağustos 2012 Pazartesi::

Türk seramik sektörünün öncü ve yenilikçi markası Seramiksan, 25-29 Eylül tarihlerinde İtalya’daki Cersaie Fuarı’na katılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Seramiksan fuarda Nanotech, Digiart, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve yeni üretim teknolojisi olan High Glossy ile üretilen, ileri teknoloji ve estetik tasarımı buluşturduğu ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak. 25-29 Eylül tarihlerinde yapılacak fuarda Seramiksan, Nanotech, Digiart, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve yeni üretim teknolojisi olan High Glossy ile üretilen ürünlerini 18. Hol D2 Standı’nda sergileyecek.

Bu yıl 5. kez yenilikçi ürünlerini Cersaie’de sergileyeceklerini belirten İhracat Müdürü Rıfat Noyan “Cersaie Fuarı, Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için en doğru platform. Fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımları buluşturduğumuz ürünlerimiz ile Türk seramik sektörünü temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bu yıl Cersaie’de bakteri barındırmayan ve kolay temizlenen Nanotech parlak granitlerimizi, üç boyutlu dijital baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart’ı, desenleriyle dikkat çeken Soluble Salt’ı, görsel derinlik sunan Lappato ile Full Lappato’yu ve yüksek parlaklık özelliğine sahip High Glossy ürünlerimizi sergileyeceğiz. Teknolojimiz ve ürünlerimizle dünya çapında yaklaşık 1000 firmanın katılacağı Cersaie’de farkımızı gözler önüne sereceğimize ve tüm ürünlerimizin büyük beğeni toplayacağına yürekten inanıyoruz” diyerek fuar ile ilgili beklentilerini paylaştı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.