Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

81. İEF'nin ana sponsoru Tansaş oldu

11 Ağustos 2012 Cumartesi::

Bu yıl kapılarını 81. kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) ana sponsoru Tansaş oldu.

Yazı Boyutu : A A A A

Kültürpark Fuar Alanı'nda, Tansaş'ın 81. İEF'nin ana sponsoru olması dolayısıyla toplantı düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, burada yaptığı konuşmada, Tansaş'ın İzmir'de doğduğunu, önceki belediye başkanlarının emeği ve çalışanların yüksek performansıyla bir Türkiye markası haline geldiğini belirterek, İEF'ye ana sponsor olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Tansaş'ın Ege'de büyüme kararının da sevindirici olduğunu ifade eden Kocaoğlu, İzmir'in 1980'li yıllardan itibaren çeşitli nedenlerden dolayı diğer kentlerin büyüme trendinin altında bir büyüme süreci yaşadığını belirtti. Bu trendin 2011 yılına kadar sürdüğünü anlatan Kocaoğlu, büyüme trendinin düşüklüğü nedeniyle İzmir'in altyapı eksiklerini tamamlayamadığını dile getirdi.

Hızlı bir şekilde altyapı çalışmalarını tamamlamaya odaklandıklarını, yerel seçimlere kadar bu eksiklerin yüzde 90-95 oranında tamamlanmış olacağını anlatan Kocaoğlu, şöyle konuştu:

''İzmir, kendi ayakları üzerinde durarak kendi gücüyle nüfusuna göre merkezi bütçeye en fazla katkıda bulunan bir kent olarak kendi büyümesini sürdürmüş, sadece kendi dinamikleriyle 2011 yılında dünyada en hızlı büyüyen 4. metropol olmuştur. İzmir, 1980'lerde başlayan durağanlığını atmış ve büyüme trendine girmiştir. Şimdi hepimizin, başta belediye olmak üzere hükümetimizin, kanaat önderlerinin, iş adamlarının İzmir halkıyla en önemli görevi bu büyüme trendini sürdürmektir. Bunu sürdürerek İzmir'in kaybettiği yıllardaki eksiklerini telafi etmeliyiz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz.''

Kocaoğlu, Gaziemir'deki yeni fuar alanının ihalesi için Kamu İhale Kurumu'ndan gelecek kararı beklediklerini, en kısa zamanda temel atmayı umduklarını da ifade etti.

Migros Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Özaydınlı da Tansaş'ın 27 yıl önce İzmir'de doğduğunu, son iki yılda Ege'ye odaklanma kararı alındığını söyledi.

''Tansaş, İEF'nin canlandırılması çabalarına ana sponsor olarak katkı sağlayacak'' diyen Özaydınlı, fuar süresince sanat, kültür, eğlence ve sosyal yaşamı renklendirici birçok etkinlik yapacaklarını, fuarda bir Tansaş Sokağı oluşturacaklarını anlattı.

Daha sonra, Kocaoğlu ve Özaydınlı sponsorluk protokolünü imzaladı.

Protokol kapsamında, Tansaş, 31 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 81. İEF organizasyonu kapsamında Kültürpark'ta Tansaş mağazası ve Tansaş Sokağı tasarlayacak, bu alanda ziyaretçilere ikramlarda bulunulacak.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.