Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Artıkov`dan Siemens Türkiye`ye ziyaret

9 Ağustos 2012 Perşembe::

Türkmenistan Enerji Bakanı Murad Artıkov ve Aşkabat Valisi ve Belediye Başkanı Şamuhammed Durduliyev, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Çalık Enerji CEO’su Osman Saim Dinç ve Çalık Holding üst düzey yöneticileri ile Siemens Gebze Fabrikası’nı ziyaret etti.

Yazı Boyutu : A A A A

Siemens Türkiye’nin yenilikçi üretim teknolojilerini yerinde görmek isteyen Türkmenistan Enerji Bakanı Murat Artıkov liderliğindeki heyet, Siemens Gebze Fabrikası’nı ziyaret etti.

Enerji üretiminde çeşitliliğin her geçen gün arttığı dünyamızda, yenilenebilir enerji başta olmak üzere tüm alanlarda yenilikçi ürün ve çözümleriyle fark oluşturan Siemens’in, Enerji Üretimi, Enerji İletimi, Enerji Dağıtımı ve Akıllı Şebekeler hizmetleri ile ilgili bilgi alan heyet Gebze Fabrikası’nı ve Ar-Ge merkezini de gezdi.

Siemens’in enerji sektöründeki çalışmalarının fark yaşattığını belirten Türkmenistan Enerji Bakanı Murad Artıkov “ Bizim için Siemens en son ve en yeni teknolojiyi temsil ediyor” dedi ve Türkmenistan’da kurulu Siemens sistemlerinden de memnuniyetini ifade etti.

Enerjide Siemens olarak öncülüğümüzü sürdüyoruz

Heyete ev sahipliği yapan Siemens Türkiye CEO’su Hüseyin Gelis, Türkmenistan heyetinin sorularını da yanıtladı. Siemens’in tüm dünyada, enerji dönüşüm zincirinin tümünü kapsayan tek entegre enerji şirketi olduğunun altını çizen Gelis, kapsamlı “Akıllı Şebekeler” teknolojileriyle enerji sektörünün giderek artan ihtiyaçlarına yenilikçi ve farklı çözümler sağladıklarını da vurguladı. Gelis sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dünya’nın her ülkesine hizmet götürebilen yetkin uzman kadromuz, yenilikçi ürün ve çözümlerimizle birçok konuda yetkinlik merkeziyiz. Siemens Gebze Fabrikası’ndaki üstün üretim teknolojimizin Türkmenistan’ın saygıdeğer Enerji Bakanı Murat Artıkov tarafından da ziyaret edilmesi bizim için mutluluk vericidir.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.