Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Mondi Tire Kutsan`a ambalaj ödülü

7 Ağustos 2012 Salı::

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’na katılan Mondi Tire Kutsan, Yetkinlik 2012 kategorisinde yarışan üç adet oluklu ambalaj çözümüyle ödüle layık görüldü.

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye oluklu ambalaj sanayisinin lider tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın Yetkinlik 2012 kategorisine katıldığı Rumeli Box, Balım Stand ve Choco-Energic Display adlı üç tasarımıyla ödüle layık görüldü.

Mondi Tire Kutsan CEO’su Haluk Kaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Üç tasarımımızla kazandığımız ödülden ötürü çok büyük gurur duyuyoruz. Bizim için, inovasyon ve tasarım yoluyla müşteriye bir katma değer sunabilmek çok büyük önem taşıyor. Bu ödül, doğru yolda olduğumuzu ve müşterilerimiz için doğru ortak olduğumuzu ortaya koyuyor. Mondi’deki tüm iş arkadaşlarıma, çalışmalarıyla bizi ileriye taşıdıkları için teşekkür etmek istiyorum.“

Bu yılki Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’na yüz yetmiş proje katıldı. Ödül kazanan Rumeli Box, Balım Stand ve Choco- Energic Display, rafa hazır ambalaj çözümleriydi.

Rumeli Box, kutuda sadece bir adet ürün kalsa dahi, rafta ürün görünürlülüğünü her zaman en üst seviyede tutar. Kolay kurulumlu kapak ve kendinden separatörlü gövdeden oluşur. Bu yenilikçi tasarım, aynı anda pek çok işleve hizmet eden farklı malzeme kalınlıkları kullanarak malzeme tasarrufu sağlar.

Balım Stand, silindir şeklindeki ürünler için bir teşhir standıdır. Üçgen biçiminde tek bir üniteden oluşur ve yuvalama tekniğiyle verimli taban yerleşimi sağlayarak malzemenin olabilecek en iyi şekilde kullanılması izin verir. Birden fazla Balım standı bir araya getirilmesiyle göze hoş gelen sürekli bir teşhir sağlanır.

Choco-EnergicDisplay bir gövde ve kapaktan oluşmaktadır. Hem otomatik hem de manüel dolum mümkündür. Etkili bir teşhir için tek yapılması gereken, kutunun açılmasıdır. Perforeler sayesinde, herhangi bir zarar oluşmaksızın kutunun açılması mümkün kılınmıştır.

Yetkinlik 2012 kazananları şimdi, 12 kategoriden oluşan ikinci bir değerlendirmeye katılmaktadırlar. Altın, Gümüş ve Bronz ödüllerin kazananları, 3 Eylülde İstanbul’da düzenlenecek ödül töreninde açıklanacaktır.

Mondi Tire Kutsan, ödül sahibi sıfatıyla, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen World Star Ambalaj Yarışması’na davet edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.