Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

'Ciddi yeşil ışık aldık'

7 Ağustos 2012 Salı::

Toyota Türkiye Genel Müdürü ve CEO'su Orhan Özer, yeni bir proje konusunda çok ciddi yeşil ışık aldıklarını belirterek, "Projeyi aldığımızda 170 bin dediğimiz kapasitenin çok çok daha üzerinde bir rakamı konuşacağız." dedi.

Yazı Boyutu : A A A A

Toyota Türkiye Genel Müdürü ve CEO'su Orhan Özer, yeni bir proje konusunda çok ciddi yeşil ışık aldıklarını belirterek, "Projeyi aldığımızda 170 bin dediğimiz kapasitenin çok çok daha üzerinde bir rakamı konuşacağız." dedi.

Toyota Türkiye ile Sakaryaspor arasındaki sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Atatürk Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Özer, Toyota Türkiye'nin, bu yıl 65 bin araç üreteceğini belirtti.

Fabrikanın üretim kapasitesinin 170-180 bin olduğunu kaydeden Özer, şunları söyledi: "Geçtiğimiz yıl iyi değildik. Ondan önceki yıl da ekonomik kriz sebebiyle iyi değildik. Daha çok şirketimize ilave proje almak, şirketimizin önünü açmak için çalıştık. Geçtiğimiz yıl ekim ayında bizim haziran ayı itibariyle üreteceğimiz C segment sedan aracının kararını çıkarttık. Son dönemde çabalarımızı sürdürdük."

Yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Özer, projeyi fabrikayı ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile paylaştıklarını dile getirdi. Yeni proje konusunda çok ciddi bir yeşil ışık aldıklarını belirten Özer, "Bunu da gündeme getirdiğimizde 170 bin dediğimiz kapasitenin çok çok daha üzerinde bir rakamı konuşacağız. Sadece sedanı almakla bu bölge gençlerine yaklaşık 800 gencimize ilave iş imkanı sağlayacağız. Bunun ötesinde yeni almayı planladığımız, hatta çabaladığımız projeyi aldığımızda bu rakamın çok daha ötesinde gencimize fırsat sunma imkanımız olacak. İnşallah o konuda da müspet neticeler alacağız. O çerçevede hızla çalışıyoruz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.