Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

100 bin Dolar maaşı beğenmiyorlar!

4 Ağustos 2012 Cumartesi::

Türkiye’de serbest yatırım fonları olarak bilinen ve dünya genelinde sayıları ve büyüklükleri hızla artan hedge fonlarla ilgili eğitim düzenleyen New York Akademi, sektörün önde gelen isimlerinden John Long’u 8 – 9 Ocak 2011 tarihlerinde Türkiye’ye getiriyor.

Yazı Boyutu : A A A A

The MDE Group Yatırım Stratejileri Başkanı ve Rutgers Universitesi Öğretim Görevlisi olan Longo, aynı zamanda “Hedge Fund Alpha” kitabının da yazarı…

New York’ta yeni mezun herhangi birinin sektörde dört - beş yıl çalıştıktan sonra 100 bin USD maaşı beğenmediklerini söyleyen New York Akademi Başkanı Serdar Kaya, bunun nedenini ise şirketlerin risk almada serbest olmasına ve dünya ekonomisinde yaşanan yüksek değişime bağlıyor. Hedge fonlar ise bu tür değişimlerde karlarını en fazla artıran şirketlerden Kaya’ya göre… “Başta New York olmak üzere Londra, Frankfurt, Dubai, Zürih, Amsterdam gibi şehirlerde çok sayıda Türk finansçı hedge fon sektöründe çok yüksek maaşlarla çalışıyor. Örneğin New York’ta beş yıllık tecrübesi olan bir isim 100 bin USD maaşı beğenmiyor. Bunun nedeni ise bu sektörde tecrübeli insan sayısının az olması…” diyen Serdar Kaya, 8 – 9 Ocak tarihlerinde verilecek eğitimin özellikle fon sektörüne ilgi duyanlar için faydalı olacağı görüşünde. Eğitimle ve hedge fonlar ile ilgili ayrıntılı bilgi www.newyorkakademi.com adresinden alınabilir.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.