Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Boydak Holding'ten açıklama

31 Temmuz 2012 Salı::

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Ramazan ayı dolayısıyla düğünlerin ertelendiği bir dönemde olduklarını ancak yılın ikinci yarısında işlerin daha da iyi olacağını belirtti.

Yazı Boyutu : A A A A

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Ramazan ayı dolayısıyla düğünlerin ertelendiği bir dönemde olduklarını ancak yılın ikinci yarısında işlerin daha da iyi olacağını belirtti.

Boydak, Boydak Holding bünyesinde bulunan İstikbal, Bellona, Mondi ve Regina bayilerince Antalya Anadolu Park Restoran'da düzenlenen iftarına katıldı.

Boydak, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, 12 yıldır aralıksız iftar yemeği düzenleyen Kale Grubu'na teşekkür etti.

Ramazan ayında Türkiye'nin dört bir tarafındaki bayilerle bir araya gelmek için görev dağılımı yaptıklarını belirten Boydak, kendisinin de genellikle Konya ve Antalya bölgesindeki bayilerle buluştuğunu dile getirdi.

Holding bünyesinde bulunan mobilya markaların ilk 6 aylık performansıyla ilgili de bilgi veren Boydak, "Bu sene ilk 6 ayı geride bıraktık.Markalarımızın hepsinde 2011'i ciddi büyümelerle kapattık. İstikbal markasında yüzde 13, Bellona'da yüzde 26, Mondi'de de yüzde 23'lük bir büyüme elde ettik. Bu senede geçen seneyle paralel gidiyoruz" diye konuştu.

Bu yıl geçen yılki büyümeyi hazmetmeye çalıştıklarını ifade eden Boydak, şöyle konuştu:

"Bu yıl konjonktürde biraz yavaşlama var. Gerek siyasi atmosfer, gerekse ekonomiyi soğutma tedbirlerinden dolayı biraz yavaşlama söz konusu. Ama bunu hayra yormamız lazım. Genele bakıldığında geçen senenin rakamlarının altında değiliz. Düğünlerin ertelendiği bir dönemdeyiz ama yılın ikinci yarısında Ramazan bayramıyla işlerin daha iyi olacağını ümit ediyorum."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.