Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Garanti, 'Türkiye'nin En İyi İnternet Bankası'

31 Temmuz 2012 Salı::

Garanti Bankası, Global Finance tarafından 9. kez 'Türkiye’nin En İyi İnternet Bankası' seçildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Garanti Bankası, geçtiğimiz yıl yenilenen internet şubesiyle, dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından gerçekleştirilen “Avrupa’nın En İyi İnternet Bankaları” değerlendirmesinde, 9. kez Türkiye’nin En İyi Bankası seçildi.

Banka, ayrıca En İyi Mevduat, Kredi ve Yatırım Seçeneği Sunan İnternet Bankası ve En İyi Bütünleşik Bireysel Site ödülleriyle, Avrupa çapında iki birincilik de kazandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Türkiye’nin En İyi Bankası seçilmenin yanı sıra, ödül aldığımız diğer kategorilerde Avrupa’nın en iyisi olmaktan çok memnunuz. Aldığımız ödüller, başarıyı daha ileriye taşımamız için bizi motive ediyor. Garanti İnternet Şubesi, layık görüldüğü ödüllerle hem online kanaldan ürün satış becerisini, hem de müşteri deneyimine verdiği önemi kanıtladı. Tüketicilerin tüm bankacılık faaliyetlerini şubeye gitmeden gerçekleştirdiği Garanti İnternet Şubesi, müşterilerimizin tercih ve ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmayı, finans ve danışmanlık hizmetleriyle, her türlü bankacılık işlemlerinde en büyük destekçisi olmayı sürdürecek” dedi.

Garanti İnternet Şubesi, 2.2 milyon aktif kullanıcı, günlük ortalama 750 bin kullanım, kurumsal bankacılıkta aylık ortalama 16 milyon, bireysel bankacılıkta 44 milyona ulaşan işlem sayısıyla, internet bankacılığındaki büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Garanti Bankası, Türkiye Bankalar Birliği’nin 2012 yılı 1. Çeyrek verilerine göre, müşteri sayısında yüzde 24, finansal işlemlerde yüzde 29, ödemelerde ise yüzde 56 pazar payına sahip bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.