Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Vodafone FreeZone'a ödül

22 Temmuz 2012 Pazar::

Vodafone Freezone, sosyal medya projeleriyle uluslararası Golden World Awards'da Büyük Ödül'e değer görüldü...

Yazı Boyutu : A A A A

Yapılan açıklamaya göre, ''Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa'' mottosuyla yola çıkan Vodafone FreeZone'un sosyal medyadaki başarısı, uluslararası ödül getirdi.

Vodafone FreeZone, uluslararası alanda halkla ilişkiler dünyasının en prestijli ödüllerinden olan ve iletişim devlerinin ödüllendirildiği Golden World Awards'da ''En İyi Sosyal Medya İletişimi'' kategorisinde Büyük Ödül'ün sahibi oldu.

Vodafone'un, 26 yaş ve altındaki gençlere ayrıcalıklı fırsatlar sunmak üzere hayata geçirdiği FreeZone, lansmanının üzerinden geçen 1 yılı aşkın süre içinde yaptığı sosyal medya projeleriyle büyük başarıya imza attı.

Uluslararası Halkla ilişkiler Derneği (IPRA) tarafından 1991 yılından bu yana dünya çapında hayata geçirilen Golden World Awards, 9 Kasım 2012 tarihinde Four Seasons Hotel Sultanahmet'te, iletişim dünyasının en önemli aktörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini bulacak.

Vodafone FreeZone

Vodafone FreeZone için tamamen gençlerin ihtiyaçlarından yola çıkılarak, GSM ve GSM dışı teklifler ile lifestyle içerikleri bir araya getiren, aynı zamanda gençlerin istedikleri zaman müzik indirebildikleri bir web sitesi oluşturuldu.

Kullanıcıların kendi müziklerini ve videolarını yükleyerek paylaşabildikleri interaktif bir karaoke sitesi meydana getirildi.

Vodafone FreeZone ana sayfası haricinde farklı web sitelerinde ''FreeZone'' alanları oluşturularak, ''kendi banner'ını kendin yap'' uygulamaları tasarlandı. Benzer siteler üzerinden gençlere bedava Web TV gibi ayrıcalıklı fırsatlar sunuldu.

Facebook sayfası için Vodafone FreeZone festival görüntülerinden oluşan özel videolar ve interaktif oyunlar tasarlandı. Vodafone FreeZone Festival akışı Twitter üzerinden gerçek zamanlı tweet'lerle desteklendi. Yine Twitter üzerinden oynanan oyunlarda kazanan gençler, FreeZone sanatçılarıyla tanıştı.

Lansman döneminde Şebnem Ferah'ın Vodafone FreeZone'u anlatan ''Özgürce Yaşa'' isimli şarkısı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. YouTube'a ''Özgürce Yaşa'' şarkısı için 30'dan fazla video yüklendi ve şarkı, en popüler web sitelerinde 480 binden fazla dinlendi.

Vodafone, Türkiye'deki tüm gençleri Vodafone FreeZone ile tanıştırabilmek amacıyla konseri Facebook hesabından canlı yayınlayarak, Türkiye'de ilk kez Facebook üzerinden canlı lansman yapan marka oldu.

''Sosyal medyayı iletişimin merkezine yerleştirdik''

Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci, Vodafone Türkiye olarak bir yandan müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı bir yandan da fark oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Keçeci, şunları kaydetti:

''Vodafone FreeZone aracılığıyla vaad ettiğimiz, gençlerin özgürlüklerini dilediklerince yaşamalarına olanak sağlayacak elverişli platformu oluşturabilmek için doğru araç ve kanallarla hedef kitlemize ulaşmamız gerekiyordu.

Gençlerin sesi olarak, onların kalbini kazanmayı hedeflediğimiz süreçte, pazarlama stratejimizde gençlerin gündelik hayatlarının çok önemli bir kısmını ayırdıkları sosyal medya platformlarını önceliklendirdik. Bu aksiyonların en kıymetli geri dönüşünü hayran etkileşimi oranı hayli yüksek olan 600 bini geçen üyesi olan Vodafone FreeZone Facebook sayfamız ile son derece sağlıklı bir şekilde aldık.

Daha önce bizzat üniversite öğrencileri tarafından sosyal medyada en çok beğenilen operatör seçilmiştik. Şimdi başarımızı, Golden World Awards gibi dünya çapında halkla ilişkiler alanında en başarılı proje ve işlerin ödüllendirildiği bir yarışmada, sosyal medya gibi gençlerin vazgeçilmezi bir alanda elde ettiğimiz birincilikle taçlandırmaktan mutluluk duyuyoruz.''

Anahtar Kelimeler: vodafone, ödül, ,

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.